Εντολή γραμμές πρόσθετα του Excel δεν εμφανίζονται ή καταργηθεί αυτόματα στο Excel 2013 κατά τη φόρτωση ή κατάργηση φόρτωσης των πρόσθετων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2761240 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε τα πρόσθετα του Microsoft Excel 2013, αντιμετωπίζετε τα ακόλουθα ζητήματα.

Θέμα 1

Όταν φορτώνετε ένα πρόσθετο πρόγραμμα Excel (.xlam) ή ένα πρόσθετο πρόγραμμα Excel 97-2003 (.xla), τις γραμμές εντολών από το πρόσθετο δεν εμφανίζονται αυτόματα. Αντίθετα, πρέπει να κλείσετε όλα τα βιβλία εργασίας και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του Excel για να εμφανίσετε τις γραμμές εντολών.

Θέμα 2

Όταν καταργήσετε τη φόρτωση ενός πρόσθετου προγράμματος Excel (.xlam) ή ένα πρόσθετο πρόγραμμα Excel 97-2003 (.xla) ή κλείνετε ένα βιβλίο εργασίας Excel με δυνατότητα μακροεντολών (*.xlsm) που περιέχει γραμμές εντολών, οι γραμμές εντολών του το πρόσθετο ή το βιβλίο εργασίας με δυνατότητα μακροεντολών δεν καταργούνται από όλα τα ανοιχτά βιβλία εργασίας.

Αιτία

Αυτά τα ζητήματα παρουσιάζονται εξαιτίας το νέο ενιαίο έγγραφο διασύνδεσης (SDI) στο Excel 2013. Όταν χρησιμοποιείτε ένα αντικείμενο παλαιού τύπου γραμμής εντολών για να δημιουργήσετε στοιχεία μενού, τα στοιχεία μενού προστίθενται στην καρτέλα "Πρόσθετα" της κορδέλας. Στο Excel 2013, κάθε βιβλίο εργασίας που έχει το δικό της κορδέλας. Επομένως, κατά τη φόρτωση ή κατάργηση φόρτωσης προσθέτων, μετά τη δημιουργία της κορδέλας του βιβλίου εργασίας, της κορδέλας δεν ενημερώνεται.

Το ακόλουθο δείγμα κώδικα δημιουργεί στοιχεία μενού, χρησιμοποιώντας το αντικείμενο της γραμμής εντολών:
Application.CommandBars("Worksheet Menu Bar").Controls.Add(Type:=msoControlPopup)

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε το ζήτημα 1, κλείστε όλα τα ανοιχτά βιβλία εργασίας και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του Excel.

Για να επιλύσετε το ζήτημα 2, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
 • Αντικατάσταση γραμμές εντολών με ένα είδος κορδέλα (XML) το πρόσθετο ή το βιβλίο εργασίας με δυνατότητα μακροεντολών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κορδέλα (XML), μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
  Κορδέλα XML
 • Με το Workbook_BeforeClose συμβάν το πρόσθετο ή το βιβλίο εργασίας που ενεργοποιείται με μακροεντολή, εκτέλεση βρόχου μέσα όλα τα ανοικτά παράθυρα και καταργήστε τις γραμμές εντολών. Ακολουθεί ένα δείγμα κώδικα:
  For Each wnd In Application.Windows
      wnd.Activate
      Application.CommandBars("<ToolbarName>").Delete
  Next wnd
  
  Σημείωση Σε αυτόν τον κωδικό, το σύμβολο κράτησης θέσηςToolbarName> αντιπροσωπεύει ένα όνομα της γραμμής εντολών.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2761240 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Excel 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbaddin kbprb kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2761240 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2761240

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com