Az Excel-bővítmények parancs sávok nem jelenik meg, vagy automatikusan eltávolítja az Excel 2013 betöltésekor vagy a bővítmények eltávolítása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2761240 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Microsoft Excel 2013-bővítmények használata esetén a következő problémákat tapasztal.

1 Probléma

Ha az Excel 97-2003 bővítmény (.xla) vagy Excel bővítmény (.xlam), a bővítmény gombsor nem jelenik meg automatikusan. Ehelyett kell munkafüzeteket zárja be és indítsa újra az Excel megjeleníti a gombsor.

2. Probléma

Amikor Excel bővítmény (.xlam) vagy Excel 97-2003 bővítmény (.xla), vagy zárja be a gombsor tartalmazó Excel Makróbarát munkafüzet (.xlsm), a bővítmény vagy a Makróbarát munkafüzet gombsor nem lesznek eltávolítva az összes megnyitott munkafüzet.

Oka

Ezek a problémák miatt az új egységes dokumentum felület (SDI) az Excel 2013 fordul elő. Menüelemek létrehozása egy régebbi parancssáv objektum használatakor a bővítmények lapon a menüszalag a menüelemek hozzáadódik. Az Excel 2013 egyes rendelkezik saját menüszalag. Ezért betöltése és eltávolítása a beépülő modulok a menüszalag a munkafüzet létrehozása után, a menüszalag nem frissül.

A következő kódminta létrehozza a menüelemek a parancssáv-objektum használatával:
Application.CommandBars("Worksheet Menu Bar").Controls.Add(Type:=msoControlPopup)

Kerülő megoldás

1 A probléma kerülő megoldásához zárja be az összes megnyitott munkafüzetet, és indítsa újra az Excel.

2 A probléma kerülő megoldásához használja az alábbi módszerek egyikét:
 • Gombsor cserélje le a bővítményt, vagy a Makróbarát munkafüzet menüszalag XML-eleme. A menüszalag (XML) kapcsolatos további információért tekintse meg a Microsoft következő webhelyén talál:
  Szalag XML
 • Az a Workbook_BeforeClose a beépülő modul vagy a Makróbarát munkafüzet esemény ismétlése az összes nyitott ablakot, és távolítsa el a gombsor. A következő kódminta egy:
  For Each wnd In Application.Windows
      wnd.Activate
      Application.CommandBars("<ToolbarName>").Delete
  Next wnd
  
  Megjegyzés: Ezt a kódot, a helyőrzőToolbarName> parancs sáv nevét jelöli.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2761240 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 7. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Excel 2013
Kulcsszavak: 
kbaddin kbprb kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2761240 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő: 2761240
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com