Opdracht balken van Excel-invoegtoepassingen worden niet weergegeven of worden automatisch in Excel 2013 worden verwijderd wanneer u laden of -invoegtoepassingen verwijderen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2761240 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u invoegtoepassingen in Microsoft Excel 2013 gebruikt, treden de volgende problemen.

Probleem 1

Wanneer u een Excel-invoegtoepassing (.xlam) of een Excel 97-2003-invoegtoepassing (.xla) laadt, worden de opdrachtbalken van de invoegtoepassing niet automatisch weergegeven. In plaats daarvan moet u alle werkmappen sluiten en start Excel opdrachtbalken weergegeven.

Probleem 2

Wanneer u een Excel-invoegtoepassing (.xlam) of een Excel 97-2003-invoegtoepassing (.xla) of een werkmap met Excel-macro's (.xlsm) met opdrachtbalken sluit, worden de opdrachtbalken van de invoegtoepassing of de werkmap met ingeschakelde macro's worden niet verwijderd uit alle geopende werkmappen.

Oorzaak

Deze problemen doen zich voor vanwege de nieuwe Interface SDI (Single Document) in Excel 2013. Wanneer u een oudere CommandBar-object om menu-items te maken, worden de menu-items worden toegevoegd aan het tabblad invoegtoepassingen van het lint. Elke werkmap heeft een eigen lint in Excel-2013. Wanneer u laden of invoegtoepassingen verwijderen nadat het lint van de werkmap is gemaakt, wordt het lint over het niet bijgewerkt.

Menu-items wordt in het volgende voorbeeld met behulp van het CommandBar-object:
Application.CommandBars("Worksheet Menu Bar").Controls.Add(Type:=msoControlPopup)

Workaround

Sluit alle geopende werkmappen om nummer 1, en start u Excel opnieuw.

U 2 probleem omzeilen, gebruikt u een van de volgende methoden:
 • Opdrachtbalken vervangen door een lint (XML)-item in de invoegtoepassing of de werkmap met ingeschakelde macro's. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het lint (XML):
  Lint-XML
 • In de Workbook_BeforeClose gebeurtenis van de invoegtoepassing of de werkmap met ingeschakelde macro's doorlopen van alle geopende vensters en opdrachtbalken worden verwijderd. Hieronder volgt een voorbeeldcode:
  For Each wnd In Application.Windows
      wnd.Activate
      Application.CommandBars("<ToolbarName>").Delete
  Next wnd
  
  Opmerking In deze code wordt de tijdelijke aanduidingWerkbalknaam> geeft de naam van een balk.

Eigenschappen

Artikel ID: 2761240 - Laatste beoordeling: donderdag 22 november 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Excel 2013
Trefwoorden: 
kbaddin kbprb kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2761240 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2761240

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com