Kommandot staplar av Excel-tillägg inte visas eller tas bort automatiskt i Excel 2013 när du ladda eller ta bort tillägg

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2761240 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

Följande problem uppstå när du använder tillägg i Microsoft Excel 2013.

Nummer 1

När du läser in ett Excel-tillägg (.xlam) eller ett Excel 97-2003-tillägg (.xla) visas kommandofält-modulen inte automatiskt. Istället måste du stänga alla arbetsböcker och starta om Excel om du vill visa kommandofält.

Problem 2

När du tar bort ett Excel-tillägg (.xlam) eller ett Excel 97-2003-tillägg (.xla) eller stänga en Makroaktiverad Excel-arbetsbok (.xlsm) med kommandorader tas kommandofält tillägget eller Makroaktiverad arbetsbok inte bort från alla öppna arbetsböcker.

Orsak

Problemen uppstår på grund av den nya enstaka dokument gränssnitt (SDI) i Excel 2013. När du använder en äldre CommandBar-objektet kan du skapa menyalternativ läggs menyobjekten till på fliken tillägg i menyfliksområdet. I Excel 2013 har varje arbetsbok sina egna menyfliksområdet. Därför uppdateras inte menyfliksområdet när du laddar eller frigöra tillägg när menyfliksområdet i arbetsboken som har skapats.

Följande kodexempel skapas menyobjekt med hjälp av CommandBar-objektet:
Application.CommandBars("Worksheet Menu Bar").Controls.Add(Type:=msoControlPopup)

Workaround

Undvik problemet 1 stänga alla öppna arbetsböcker och starta om Excel.

Undvik problemet 2 använder du någon av följande metoder:
 • Ersätt kommandofält med menyfliksområdet XML-tillägget eller Makroaktiverad arbetsbok. Mer information om menyfliksområdet (XML) finns på följande Microsoft-webbplats:
  XML för menyfliksområdet
 • I den Workbook_BeforeClose händelse av tillägget eller Makroaktiverad arbetsbok, gå igenom alla öppna fönster och ta bort kommandot staplar. Här följer ett kodexempel:
  For Each wnd In Application.Windows
      wnd.Activate
      Application.CommandBars("<ToolbarName>").Delete
  Next wnd
  
  Obs! I denna kod är en platshållareToolbarName> representerar ett namn för kommandot stapel.

Egenskaper

Artikel-id: 2761240 - Senaste granskning: den 22 november 2012 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Excel 2013
Nyckelord: 
kbaddin kbprb kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2761240 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2761240

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com