Cikk azonosítója: 2761244 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Az F4 gyorsbillentyű nem működik megfelelően a Microsoft Excel 2013, az Excel 2010 vagy az Excel 2007 alkalmazásokban. 

Amikor például egy sor rendezését („A” sor) követően az F4 billentyű lenyomásával szeretné megismételni a műveletet egy másik soron („B” sor), a „B” sor rendezése nem történik meg. Vagy ha egy cella másolását és beillesztését követően megnyomja az F4 billentyűt, a program beilleszti a cellát, az F4 billentyű ismételt lenyomásakor azonban már nem.

Oka

Ez egy ismert probléma az Excel 2013, az Excel 2010 és az Excel 2007 alkalmazásokban.

Kerülő megoldás

Ha nem tudja használni az F4 gyorsbillentyűt egy parancs vagy művelet megismétlésére, akkor végezze el a megismételni kívánt parancsot vagy műveletet manuálisan.

További információ

Az F4 egy előre meghatározott gyorsbillentyű az Excel alkalmazásban, amely megismétli a legutóbbi parancsot vagy műveletet, de ez a gyorsbillentyű nem mindig használható.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2761244 - Utolsó ellenőrzés: 2013. január 28. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office Excel 2007 (Home and Student version)
  • Microsoft Excel 2010
  • Microsoft Excel Home and Student 2010
  • Microsoft Excel 2013
Kulcsszavak: 
kbprb kbexpertisebeginner kbsurveynew KB2761244
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com