foutcode '3241607174' wanneer u probeert een geplande gegevens vernieuwen op een 2013 Excel-werkmap die is opgeslagen in SharePoint Server 2010 inschakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2761246 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel dat u een werkmap van Microsoft Excel 2013 te uploaden naar een galerie met PowerPivot op een server met Microsoft SharePoint Server 2010. Wanneer u een geplande gegevens vernieuwen op de werkmap inschakelt, wordt het volgende foutbericht weergegeven van het exemplaar van SQL Server Analysis Services:
Foutcode: 3241607174

Een verbinding die overeenkomt met de ingesloten gegevens PowerPivot is niet gevonden in de Excel-werkmap bestand Bestandsnaam.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Excel 2013 bevat bijgewerkte gegevensmodellen die gegevens vernieuwen in de galerie met PowerPivot op een server met SharePoint Server 2010 kunnen niet worden gepland.

Workaround

Om dit probleem wilt omzeilen, moet u SharePoint Server 2010 upgraden naar Microsoft SharePoint Server 2013. Na de upgrade kunt u de gegevens vernieuwen voor een werkmap van Excel 2013 in een galerie met PowerPivot op een server met SharePoint Server 2013 plannen.

Meer informatie

Gegevensmodellen in Excel-2013 kunnen niet ingekort tot gegevensmodellen in Microsoft Excel 2010.

Eigenschappen

Artikel ID: 2761246 - Laatste beoordeling: woensdag 31 oktober 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Excel 2013
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbprb kbinfo kbexpertiseinter kbmt KB2761246 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2761246

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com