Σφάλμα "Δεν είναι δυνατή η ανανέωση των δεδομένων για μια σύνδεση δεδομένων στο βιβλίο εργασίας" όταν προσπαθείτε να ανανεώσετε ένα βιβλίο εργασίας του Excel 2013 στη συλλογή PowerPivot στο SharePoint Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2761247 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ανανεώσετε με μη αυτόματο τρόπο ένα βιβλίο εργασίας του Excel 2013 που είναι αποθηκευμένη στη συλλογή PowerPivot σε ένα διακομιστή Microsoft SharePoint Server 2010, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν είναι δυνατή η ανανέωση των δεδομένων για μια σύνδεση δεδομένων στο βιβλίο εργασίας. Προσπαθήστε ξανά ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματός σας. Οι παρακάτω συνδέσεις απέτυχε η ανανέωση: ThisWorkbookDataModel

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το βιβλίο εργασίας του Excel 2013 περιέχει μοντέλα αναβαθμισμένη δεδομένων που δεν είναι δυνατό να προγραμματιστεί για ανανέωση δεδομένων στη συλλογή PowerPivot στο SharePoint Server 2010.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αναβάθμιση του SharePoint Server 2010 2013 του Microsoft SharePoint Server. Μπορείτε να ανανεώσετε το βιβλίο εργασίας Excel 2013 σωστά στη συλλογή PowerPivot στο SharePoint Server 2013.

Περισσότερες πληροφορίες

Δεν είναι δυνατός ο υποβιβασμός μοντέλα δεδομένων στο Excel 2013 σε μοντέλα δεδομένων στο Microsoft Excel 2010.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2761247 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Excel 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbprb kbinfo kbexpertiseinter kbmt KB2761247 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2761247

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com