'Kan geen gegevens voor een verbinding in de werkmap vernieuwen'-fout wanneer u een werkmap van Excel 2013 in de galerie PowerPivot in SharePoint Server 2010 vernieuwen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2761247 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u handmatig een 2013 Excel-werkmap die is opgeslagen in de galerie met PowerPivot op een server met Microsoft SharePoint Server 2010 te vernieuwen, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Kan geen gegevens voor een verbinding in de werkmap vernieuwen. Probeer het opnieuw of neem contact op met uw systeembeheerder. De volgende verbindingen kunnen niet worden vernieuwd: ThisWorkbookDataModel

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de 2013 Excel-werkmap bevat bijgewerkte gegevensmodellen die kunnen niet worden gepland voor een vernieuwing van de gegevens in de galerie PowerPivot in SharePoint Server 2010.

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen, SharePoint Server 2010 een upgrade naar Microsoft SharePoint Server 2013. U kunt de Excel-2013 werkmap correct in de galerie PowerPivot in SharePoint Server 2013 vernieuwen.

Meer informatie

Gegevensmodellen in Excel-2013 kunnen niet worden verkort tot gegevensmodellen in Microsoft Excel 2010.

Eigenschappen

Artikel ID: 2761247 - Laatste beoordeling: vrijdag 23 november 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Excel 2013
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbprb kbinfo kbexpertiseinter kbmt KB2761247 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2761247

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com