"Det gick inte att uppdatera data för en dataanslutning i arbetsboken" fel vid försök att uppdatera en Excel-2013 arbetsbok i PowerPivot-galleriet i SharePoint Server 2010

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2761247 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

När du försöker uppdatera manuellt 2013 Excel-arbetsbok som lagras på en server med Microsoft SharePoint Server 2010 i PowerPivot Gallery visas följande felmeddelande:
Det gick inte att uppdatera data för en dataanslutning i arbetsboken. Försök igen eller kontakta din systemadministratör. Det gick inte att uppdatera följande anslutningar: ThisWorkbookDataModel

Orsak

Det här problemet uppstår eftersom Excel 2013 arbetsbok innehåller uppgraderade datamodeller som inte kan schemaläggas för datauppdatering i PowerPivot-galleriet i SharePoint Server 2010.

Workaround

Du kan undvika problemet genom att uppgradera SharePoint Server 2010 till Microsoft SharePoint Server 2013. Du kan uppdatera arbetsboken för Excel 2013 i PowerPivot-galleriet i SharePoint Server 2013.

Mer Information

Datamodeller i Excel 2013 kan inte degraderas till datamodeller i Microsoft Excel 2010.

Egenskaper

Artikel-id: 2761247 - Senaste granskning: den 23 november 2012 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Excel 2013
Nyckelord: 
kbsurveynew kbprb kbinfo kbexpertiseinter kbmt KB2761247 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2761247

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com