"Több dokumentum feltöltése" beállítás nem érhető el a SharePoint Server 2013 dokumentumtárban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2761257 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Tegyük fel, hogy keresztül érhetők el a Microsoft SharePoint Server 2013 dokumentumtár olyan számítógépen, amelyen telepítve van a Microsoft Office 2013. Több dokumentum feltöltése a dokumentumtárba, amikor a Több dokumentum feltöltése a beállítás nem érhető el a SharePoint Server 2013.

Megjegyzés: A Több dokumentum feltöltése beállítás a SharePoint Server 2013 elavult.

Kerülő megoldás

A probléma kerülő megoldásához hajtsa végre az alábbi dokumentumokat tölthet fel a SharePoint Server 2013 dokumentumtár:
  • A Windows Intéző nézetben
  • A SharePoint Server 2013 fogd és vidd funkció használata
Feltöltése, létrehozása és törlése a SharePoint Server 2013 könyvtárban található fájlok használatáról további információért tekintse meg a Microsoft következő webhelyén:
Feltölteni, hozzon létre vagy egy könyvtárban található fájlok törlése

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2761257 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 7. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft SharePoint Server 2013
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbprb kbinfo kbexpertiseinter kbmt KB2761257 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő: 2761257
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com