FIX: Un import acoperire de date incompletă este raportat ca de succes după un interval de eșantionare în elev 2008 R2 sau elev 2012

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2761400 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Încercați să utilizați Microsoft OLE DB provider pentru analiza serviciilor 2008 R2 sau pentru analiza serviciilor 2012 pentru a import date de la o instanță a Microsoft SQL Server Analysis Services la o altă instanță Microsoft SQL Server Analysis Services.
  • O limită de marcă de timp apare atunci cand acest proces atinge valoarea de proprietate ExternalCommandTimeout înainte de finalizarea procesului de import date.
În acest scenariu, procesul de import acoperire de date este oprit cum era de așteptat. Cu toate acestea, un mesaj rapoarte că procesul de import acoperire de date a fost de succes, chiar dacă au fost importate numai cateva date.

Atunci când captura o urmă utilizând SQL Server Profiler instanta elev 2008 R2 sau elev 2012, următorul mesaj de eroare este conținută în fișierul de urmărire:
XML pentru analiza parser-ul: XML pentru analiza cerere a expirat înainte de a fost finalizată

Notă valoare implicită pentru proprietatea ExternalCommandTimeout este de 3600 de secunde.

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, se aplică set de actualizări cumulativă 10 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1) sau aplica set de actualizări cumulativă 5 pentru SQL Server 2012. Ambele remedierile sunt pentru Microsoft OLE DB provider pentru consolidare servicii de analiză. După aplicarea pachetului de actualizare cumulativă, un procesul de import acoperire de date incompletă care este cauzată de o limită de marcă de timp vor fi raportate ca nereușite.

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă 7 pentru SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 7 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2823247 Pachet de actualizare cumulativ 7 pentru SQL Server 2012
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fixa conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cea mai recentă versiune de fix, care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 SQL Server 2012 construiește care au fost eliberați după SQL Server 2012 a fost lansat

Actualizarea cumulativă 3 pentru SQL Server 2012 SP1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 3 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012 SP1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2812412 Pachet de actualizare cumulativ 3 pentru SQL Server 2012 pachet Service Pack 1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fixa conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2012 SP1 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cea mai recentă versiune de fix, care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2772858 SQL Server 2012 construiește care au fost eliberați după SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 a fost lansat

Actualizarea cumulativă 10 pentru SQL Server 2008 R2 SP1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 10 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1, face?i clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2783135 Pachet de actualizare cumulativ 10 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fixa conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cea mai recentă versiune de fix, care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL Server 2008 R2 se bazează care au fost eliberați după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 a fost lansat

Actualizarea cumulativă 5 pentru SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 5. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2777772 Actualizarea cumulativă 5 pentru SQL Server 2012
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fixa conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cea mai recentă versiune de fix, care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 SQL Server 2012 construiește care au fost eliberați după SQL Server 2012 a fost lansat

Remediere

Pentru a rezolva această problemă, efectuați una din următoarele:
  • Pentru cazuri de elev stand-alone, puteți crește valoarea de ExternalCommandTimeout proprietate în proprietățile avansate GUI în SQL Server Management Studio.
  • Pentru o PowerPivot pentru foaie de lucru Excel, nu există nici o soluție, deoarece schimbarea ExternalCommandTimeout Proprietatea nu este acceptată.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2761400 - Ultima examinare: 15 aprilie 2013 - Revizie: 4.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Analysis Services
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 PowerPivot for Microsoft Excel 2010
  • Microsoft SQL Server 2012 Analysis Services
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2761400 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2761400

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com