TSManager.exe en TSInstallSWUpdates.exe processen bevriezen wanneer een OSD-taak wordt uitgevoerd op een clientcomputer in System Center Configuration Manager 2007 SP2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2761938 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Het volgende scenario:
  • U installeert en configureert een punt software-update in Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2 (SP2).
  • Synchroniseren van de catalogus voor een clientcomputer.
  • U maakt een implementatie.
  • In de Deployment Planning pagina configureert u de software-update van de implementatie op een bepaalde datum en tijd beschikbaar.
  • De taak van een besturingssysteem implementeren (OSD) maakt en configureert u de actie 'installeren Software-Updates.
  • De OSD-taak wordt uitgevoerd op de clientcomputer.
In dit scenario wordt de processen TSManager.exe en TSInstallSWUpdates.exe blokkeren. Daarom is de software-update niet geïnstalleerd. Bovendien wordt het volgende bericht vastgelegd in het logboek voor SMSTS:
Time-out voor wachten updates volledige aanmelding vernieuwen

Oplossing

Dit probleem oplossen door de volgende hotfix op de primaire rol en functie van System Center Configuration Manager 2007 SP2 te installeren. Om dit probleem op de client System Center Configuration Manager 2007 SP2 moet u eerst de volgende hotfixpakket installeren op de primaire System Center Configuration Manager 2007 SP2-siteserver. Vervolgens het pakket dat wordt gegenereerd op de System Center Configuration Manager 2007 SP2-client implementeren.
Voor meer informatie over het implementeren van een hotfix-pakket naar de server van de primaire site System Center Configuration Manager 2007 SP2 klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2477182 System Center Configuration Manager 2007 hotfix installatie richtlijnen
Opmerking De volgende hotfixpakket kan worden geïnstalleerd op een siteserver van System Center Configuration Manager 2007 SP2 met een x 86 of x 64 versie van een besturingssysteem:
SCCM2007-SP2-KB2761938-ENU.msi

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop het in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix wordt wellicht nog verder getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raden wij u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, neem dan contact op met Microsoft Customer Service en Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Vereisten

Deze hotfix moet u System Center Configuration Manager 2007 SP2 worden uitgevoerd.

Registergegevens

Deze hotfix wilt installeren, hoeft u geen wijzigingen aanbrengen in het register.

Opnieuw opstarten

U hoeft niet de computer opnieuw opstarten als u de beheerconsole van Configuration Manager sluit voordat u deze hotfix installeert.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Bestandsinformatie

De algemene versie van deze hotfix installeert bestanden met de kenmerken die in de volgende tabellen worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in UTC (Coordinated Universal Time). De datums en de tijden voor deze bestanden op uw lokale computer worden weergegeven in uw lokale tijd met uw huidige afwijking voor zomertijd (DST). Bovendien kunnen de datums en tijden veranderen wanneer u bepaalde bewerkingen op de bestanden uitvoert.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Sccm2007ac-sp2-kb2761938-x 86-enu.mspNiet van toepassing595,45601 Feb 201018: 30Niet van toepassing
Updatesdeployment.dll4.0.6487.2215536,18401 Feb 201018: 30x 86

Meer informatie

Voor meer informatie over het plannen van een software-update implementatie, Ga naar de volgende Microsoft-website:
Het plannen van de implementatie van een software-update

Eigenschappen

Artikel ID: 2761938 - Laatste beoordeling: woensdag 31 oktober 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft System Center Configuration Manager 2007
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbautohotfix kbhotfixserver kbmt KB2761938 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2761938

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com