Outlook blijft om referenties gevraagd nadat uw domein wachtwoord wijzigen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2762344 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat het wachtwoord voor uw gebruikersaccount van het domein is gewijzigd, Microsoft Outlook 2010 en 2013 van Microsoft Outlook mogelijk gevraagd uw wachtwoord. Nadat u het nieuwe wachtwoord en klik vervolgens op zodat de Mijn referenties onthouden optie niet wordt gevraagd tijdens de huidige Windows-sessie. Echter, als Windows afmelden, opnieuw inloggen en Outlook start opnieuw gevraagd uw referenties.

Oorzaak

Voordat u uw wachtwoord hebt gewijzigd, worden uw referenties opgeslagen. Opgeslagen referenties niet overschreven wanneer Outlook verificatie gevraagd, activeert zelfs als de Mijn referenties onthouden optie.

Oplossing

Als u uw referenties voor het bureaublad van Windows gebruiken in Outlook, verwijdert u alle eerder opgeslagen referenties. U kunt opgeslagen referenties als volgt.
  1. Klik op Start, klik op Configuratiescherm, en klik vervolgens op Referentiebeheer.

    Opmerking Als Weergeven is ingesteld op Categorie, klik op Gebruikersaccounts eerste, en klik vervolgens op Referentiebeheer.
  2. Zoek de set referenties heeft Outlook in de naam.
  3. Klik op de naam van de set referenties vouwen en klik vervolgens op Verwijderen uit kluis.
  4. Herhaal stap 3 voor elke extra sets van referenties die het woord Outlook in de naam.

Eigenschappen

Artikel ID: 2762344 - Laatste beoordeling: donderdag 27 september 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2010
Trefwoorden: 
kbmt KB2762344 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2762344

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com