Az Internet Explorer 5.5 legfrissebb szervizcsomagjának beszerzése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 276369 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft Internet Explorer szoftver frissítései szervizcsomagokban jutnak el a felhasználókhoz. A szervizcsomagok révén mindig az Internet Explorer legfrissebb verzióját használhatja, és bővítheti, illetve frissítheti a számítógépen lévő szolgáltatásokat is. A szervizcsomagok kumulatívak, azaz az új javításokon felül minden szervizcsomag tartalmazza a korábbi szervizcsomagok összes javítását is. A legfrissebb szervizcsomag telepítése előtt így nem szükséges telepíteni a korábbiakat. Például nem kell telepítenie az Internet Explorer 5.5 Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagot, mielőtt telepíti az Internet Explorer 5.5 Service Pack 2 (SP2) csomagot, mivel az SP2 csomag tartalmazza az SP1 összes javítását.

További információ

Internet Explorer 5.5 Service Pack 2

A kiadás dátuma: 2001. augusztus 2.

A szervizcsomag beszerzése

Az Internet Explorer 5.5 SP2 már nem tölthető le a Microsoft webhelyéről. Az Internet Explorer elérhetőségével és támogatásával kapcsolatban a Microsoft következő webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/gp/lifesupsps
http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspx
A Microsoft az Internet Explorer 5.5-ös verziójához más rendszerek esetén már nem nyújt támogatást. Ezért az Internet Explorer 5.5 SP2 más operációs rendszerekhez nem tölthető le. További tudnivalókért az Internet Explorer elérhetőségével és támogatásával kapcsolatban látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://support.microsoft.com/gp/lifesupsps
Ha az Internet Explorer 5.5 böngészőt eltérő operációs rendszeren futtatja, ajánlott azt az Internet Explorer 6 legújabb verziójára frissíteni. Az Internet Explorer 6 legfrissebb szervizcsomagjának beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
328548 Az Internet Explorer 6 legfrissebb szervizcsomagjának beszerzése

Javítások listája

Az SP2 szervizcsomag által javított problémákról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
303201 Az Internet Explorer 5.5 Service Pack 2 által megoldott problémák listája (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Leírás:

Az Internet Explorer 5.5 Service Pack 2 (SP2) szervizcsomag az Internet Explorer legújabb frissítéseit és biztonsági javításait tartalmazza. Az Internet Explorer 5.5 SP2 szervizcsomag telepíthető az Internet Explorer létező verzióinak frissítéseként, de olyan számítógépekre is, amelyekre az Internet Explorer korábban nem volt telepítve.

Az Internet Explorer 5.5 SP2 és Internetes eszközök minden eddiginél egyszerűbbé teszi az internethez való kapcsolódást és a szükséges információk elérését. Az Internet Explorer 5.5 SP2 és Internetes eszközök segítségével a Csatlakozáskezelőt használhatja alapértelmezett tárcsázóprogramként, ha a Telefonos hálózat már telepítve van.
Az Internet Explorer 5.5 SP2 telepítése nem változtatja meg a számítógépen aktuálisan érvényes titkosítási szintet. Ha Ön internetszolgáltató (ISP), internetes tartalomszolgáltató vagy vállalati rendszergazda, és testre kívánja szabni, illetve terjeszteni szeretné az Internet Explorer 6.0 programot, akkor a Microsoft következő webhelyein beszerezheti az Internet Explorer 6.0 böngésző felügyeleti csomagját (Microsoft Internet Explorer Administration Kit):
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/ie/ieak/hu/default.mspx
Megjegyzés: Az Internet Explorer 5.5 SP2 nem támogatja a Netscape típusú beépülő modulokat. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
303401 A Netscape típusú beépülő modulok nem működnek az Internet Explorer frissítése után (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Internet Explorer 5.5 Service Pack 1

A kiadás dátuma: 2000. november 2.

Beszerzés

Az Internet Explorer 5.5 SP1 szervizcsomagja már nem szerezhető be a Microsofttól. Az Internet Explorer elérhetőségével és támogatásával kapcsolatban a Microsoft következő webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/gp/lifesupsps
Ha az Internet Explorer 5.5 böngésző egy verzióját futtatja, ajánlott azt az Internet Explorer 6 legújabb verziójára frissíteni. Az Internet Explorer 6 legfrissebb szervizcsomagjának beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
328548 Az Internet Explorer 6 legfrissebb szervizcsomagjának beszerzése

Javítások listája

Az SP1 szervizcsomag által javított problémákról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
276370 Az Internet Explorer 5.5 Service Pack 1 által megoldott problémák listája (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az Internet Explorer telepítője a Microsoft Windows 2000 rendszeren nem teszi lehetővé a program vagy a telepítőprogram fejlett beállításainak használatát. Ennek a Windows 2000 új Windows fájlvédelem szolgáltatása az oka. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
256340 Az Internet Explorer telepítése Windows 2000 vagy Windows XP alapú számítógépen
 • Ha Microsoft Windows 95, Microsoft Windows 98 vagy Microsoft Windows NT 4.0 rendszert futtat, az Internet Explorer 5.5 SP1 csomag 128 bites titkosítás használatára frissíti a számítógépet.
 • Ha Windows 2000 vagy Microsoft Windows Millennium Edition (Me) rendszert futtat, az Internet Explorer 5.5 SP1 telepítése nincs hatással a számítógépen használt titkosítási szintre.
Az Internet Explorer 5.5 SP1 és Internetes eszközök szolgáltatásairól az Internet Explorer 5.5 SP1 és Internetes eszközök webhelyén olvashat bővebben:
http://www.microsoft.com/windows/ie/Features/default.asp

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 276369 - Utolsó ellenőrzés: 2007. október 26. - Verziószám: 10.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 5.5 Service Pack 2
 • Microsoft Internet Explorer 5.5 Service Pack 1
 • Microsoft Internet Explorer 5.5 Service Pack 2
 • Microsoft Internet Explorer 5.5 Service Pack 1
 • Microsoft Internet Explorer 5.5 Service Pack 2
 • Microsoft Internet Explorer 5.5 Service Pack 1
 • Microsoft Internet Explorer 5.5 Service Pack 2
 • Microsoft Internet Explorer 5.5 Service Pack 1
 • Microsoft Internet Explorer 5.5 Service Pack 2
 • Microsoft Internet Explorer 5.5
 • Microsoft Internet Explorer 5.5
 • Microsoft Internet Explorer 5.5 Service Pack 1
Kulcsszavak: 
kbhowto kbgetsp kbproductlink KB276369
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Már nem támogatott termékekre vonatkozó Tudásbázis-tartalom – Felelősséget kizáró nyilatkozat
Ez a cikk a Microsoft által már nem támogatott termékekre vonatkozik, ezért a továbbiakban tartalma már nem frissül, jelenlegi állapotában lesz elérhető.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com