Cum se obține ultimul service pack pentru Internet Explorer 5.5

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 276369
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Actualizările de software-ul Microsoft Internet Explorer sunt distribuie în pachete de service. Pachete de serviciu ajutor a păstra Internet Explorer curent, precum și ca extinde și actualiza funcționalitatea de computer. Pachetele de service sunt cumulative--fiecare service pack nou conține toate remedierile care sunt incluse cu pachete de servicii anterior și toate remedierile noi. Nu vă trebuie să instalați o versiune anterioară a unui pachet de service înainte de a instala cea mai recentă versiune. De exemplu, nu aveți nevoie să instalați Internet Explorer 5.5 Service Pack 1 (SP1) înainte să instalați Internet Explorer 5.5 Service Pack 2 (SP2) deoarece SP2 conține toate remedierile din SP1.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Internet Explorer 5.5 Service Pack 2

Data de lansare: 2 August 2001

Cum se obține

Nu mai este disponibil pentru descărcare de la Microsoft Internet Explorer 5.5 SP2. Pentru mai multe informații despre Internet Explorer produs disponibilitate și de sprijin, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/GP/lifesupsps
http://www.Microsoft.com/Windows/ie/downloads/default.mspx
Asistență standard nu mai este disponibilă de la Microsoft pentru Internet Explorer 5.5 pe alte sisteme de operare. Ca rezultat, Internet Explorer 5.5 SP2 descărcări nu sunt disponibile pentru alte sisteme de operare. Pentru mai multe informații despre Internet Explorer produs disponibilitate și de sprijin, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/GP/lifesupsps
Dacă executați o versiune de Internet Explorer 5.5 pe un alt sistem de operare, Microsoft recomandă că se face upgrade la cea mai recentă versiune Internet Explorer 6. Pentru mai multe informații despre cum se obține cea mai recentă versiune de Internet Explorer 6, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
328548Cum se obține ultimul service pack pentru Internet Explorer 6

Fix listă

Pentru mai multe informații despre ce este remediat în SP2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
303201Listă de probleme fixat în Internet Explorer 5.5 Service Pack 2

Descriere

Internet Explorer 5.5 Service Pack 2 (SP2) prevede mai târziu actualizări și securitate fixat la tehnologie de Internet Explorer. Aveți posibilitatea să instalați Internet Explorer 5.5 SP2 ca un upgrade la versiunile existente de Internet Explorer, sau pe computere cu nici o anterioare de Internet Explorer instalare.

Internet Explorer 5.5 SP2 and Internet Tools face mai ușor ca niciodată pentru conectarea la Internet și găsi informațiile de care aveți nevoie. Cu Internet Explorer 5.5 SP2 and Internet Tools, puteți utiliza conexiunea Manager ca dumneavoastră dialer implicit când Dial-Up Networking este deja instalat.
Instalarea Internet Explorer 5.5 SP2 nu se schimba curent nivelul de criptare utilizat de computer. Dacă sunteți un furnizor de servicii Internet (ISP), furnizor de conținut Internet sau un administrator de corporative și doriți să Particularizarea sau distribui Internet Explorer 6.0, aveți posibilitatea să obțineți Microsoft Internet Explorer Administration Kit pentru Internet Explorer 6.0 din ambele următorul site Web Microsoft:
http://technet.Microsoft.com/en-US/IE/bb219517.aspx
Notă: Internet Explorer 5.5 SP2 nu acceptă Netscape-stil plug-in-uri. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
303401Inserturile Netscape-stil nu funcționează după actualizarea Internet Explorer

Internet Explorer 5.5 Service Pack 1

Data de lansare: 2 noiembrie 2000

Cum se obține

Nu mai este disponibil de la Internet Explorer 5.5 Service Pack 1 Microsoft. Pentru informații despre Internet Explorer produs disponibilitatea și suport, consultați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/GP/lifesupsps
Dacă executați o versiune de Internet Explorer 5.5, Microsoft recomandă că se face upgrade la ultima versiune de Internet Explorer 6. Pentru mai multe informații despre cum se obține cea mai recentă versiune de Internet Explorer 6, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
328548Cum se obține ultimul service pack pentru Internet Explorer 6

Fix listă

Pentru mai multe informații despre ce este remediat în SP1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
276370Listă de probleme fixat în Internet Explorer 5.5 Service Pack 1
Internet Explorer de instalare pentru Microsoft Windows 2000 nu vă permite să particularizați instalarea sau de a folosi orice opțiuni avansate în Programul de instalare. Acest comportament apare din cauza noul fișier Windows Caracteristică de protecție (WFP) în Windows 2000. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
256340Descrierea de instalare Internet Explorer 5.5 pe Windows 2000
  • Dacă executați Microsoft Windows 95, Microsoft Windows 98, sau Microsoft Windows NT 4.0, instalați Internet Explorer 5.5 SP1 upgrade-uri computer a criptării pe 128 de biți.
  • Dacă executați Windows 2000 sau Microsoft Windows Millennium Edition (Me), instalarea Internet Explorer 5.5 SP1 nu se schimba nivelul curent de criptare de pe computer.
Pentru mai multe informații despre Internet Explorer 5.5 SP1 și Instrumente de Internet, vă rugăm să consultați Internet Explorer 5.5 SP1 și instrumente Internet Site-ul Web caracteristici:
http://www.Microsoft.com/Windows/IE/IE6/evaluation/features/default.mspx

Proprietă?i

ID articol: 276369 - Ultima examinare: 18 noiembrie 2011 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbproductlink kbgetsp kbhowto kbmt KB276369 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:276369
Exonerare de răspundere pentru conținutul din Baza de cunoștințe referitor la produse cu suport retras
Acest articol se referă la produsele pentru care Microsoft nu mai oferă asistență. De aceea, acest articol se oferă astfel și nu se va mai actualiza.

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com