Spellingcontrole woordenlijst invoegtoepassingen voor Internet Explorer 10 Release Preview in Windows 7 SP1 zijn beschikbaar.

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2764916 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Woordenlijsten voor spellingcontrole zijn nu beschikbaar voor Internet Explorer 10 Release Preview op computers waarop Windows 7 Service Pack 1 (SP1).

Meer informatie

U kunt specifieke spellingcontrole om spellingcontrole en automatische correctie in de taal- en landinstellingen mogelijk te downloaden. Met deze woordenboeken zijn alleen beschikbaar via het dialoogvenster Invoegtoepassingen beheren in Internet Explorer.

OpmerkingAls u wilt openen in het dialoogvenster Invoegtoepassingen beheren, opent u Internet Explorer, klikt u op de knop Extra
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
IE extra knop
in de rechterbovenhoek van Internet Explorer en klik vervolgens op Invoegtoepassingen beheren.

Eigenschappen

Artikel ID: 2764916 - Laatste beoordeling: dinsdag 13 november 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Internet Explorer 10 Release Preview
Trefwoorden: 
kbinfo kbhowto kbsurveynew kbmt KB2764916 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2764916

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com