Οι οπτικές δυνατότητες ή η ποιότητα βίντεο μπορεί να διαφέρουν μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών στο Office 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2768648 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε προγράμματα του Microsoft Office 2013, μπορεί να παρατηρήσετε ότι οι οπτικές δυνατότητες διαφέρουν μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών. Για παράδειγμα, σε έναν υπολογιστή ενδέχεται να δείτε κινήσεις στο Excel όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε ένα φύλλο εργασίας σε έναν υπολογιστή. Ωστόσο, σε έναν άλλο υπολογιστή, δεν βλέπετε τις ίδιες κινήσεις.

Επίσης, μπορεί να παρατηρήσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα που μειώνουν τη λειτουργικότητα ενός προγράμματος του Office:
 • Ένα πρόγραμμα του Office είναι θαμπό.
 • Η οθόνη σας τρεμοπαίζει ή αναβοσβήνει.
 • Ένα πρόγραμμα του Office έχει κυρίως άσπρο ή μαύρο χρώμα.
 • Το κείμενο στο έγγραφό σας δεν εμφανίζεται σωστά.
 • Η λειτουργία του προγράμματος του Office διακόπτεται.
 • Μειώνεται η απόδοση ενός προγράμματος του Office (εκτός από την εκκίνηση και τον τερματισμό λειτουργίας).
 • Στο Microsoft Lync, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις βίντεο ή βραδύτητα όταν πραγματοποιείτε μια κλήση βίντεο.

Αιτία

Μπορεί να παρατηρήσετε αυτά τα συμπτώματα αν στον υπολογιστή σας έχετε μια ρύθμιση παραμέτρων βίντεο που δεν είναι συμβατή με το σύνολο δυνατοτήτων του Office 2013, η οποία ευθύνεται για την εμφάνιση της εφαρμογής και για κινήσεις στην εφαρμογή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Η ανάλυση θα διαφέρει ανάλογα με την έκδοση των Windows που έχετε και το σύμπτωμα που παρουσιάζεται.

Σύμπτωμα: Το κείμενο δεν εμφανίζεται σωστά στα έγγραφα του Office

Αν το σύμπτωμα είναι ότι το κείμενο δεν εμφανίζεται σωστά στα έγγραφα του Office, δοκιμάστε πρώτα τις ακόλουθες λύσεις. Διαφορετικά, μεταβείτε στην επόμενη ενότητα με τον τίτλο Όλα τα άλλα συμπτώματα.

Βήμα 1: Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Ρύθμιση κειμένου ClearType"
 1. Αναζήτηση για ClearType

  Windows 8

  Στην οθόνη Έναρξης, πραγματοποιήστε αναζήτηση για ClearType και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

  Windows 7

  Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, καταχωρήστε ClearType στο πλαίσιο Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων.
 2. Επιλέξτε Προσαρμογή κειμένου ClearType.
 3. Στη Ρύθμιση κειμένου ClearType, ενεργοποιήστε την επιλογή Ενεργοποίηση ClearType και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο.
 4. Προσαρμόστε την οθόνη σας, ακολουθώντας τα βήματα και τις οδηγίες στη Ρύθμιση κειμένου ClearType και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ολοκλήρωση.
Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα αφού προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ClearType, συνεχίστε στο βήμα 2.
Βήμα 2: Απενεργοποιήστε τη δυνατότητα "Χρήση δευτερευόντων pixel"
Το Word 2013 χρησιμοποιεί κείμενο δευτερευόντων pixel από προεπιλογή. Αν και αυτό παρέχει βέλτιστη απόσταση μεταξύ των χαρακτήρων, μπορεί να προτιμάτε την εμφάνιση κειμένου με σταθερά pixel για μια μικρή βελτίωση στην αντίθεση. Για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα χρήσης δευτερευόντων pixel στο Word 2013, ακολουθήστε τα εξής βήματα.
 1. Στην καρτέλα Αρχείο, κάντε κλικ στο στοιχείο Επιλογές.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Για προχωρημένους.
 3. Στην ομάδα Εμφάνιση , κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή Χρήση δευτερευόντων pixel για εξομάλυνση γραμματοσειρών στην οθόνη.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα μετά την απενεργοποίηση της ρύθμισης απόδοσης κειμένου δευτερευόντων pixel, ενεργοποιήστε ξανά τη ρύθμιση Χρήση δευτερευόντων pixel για εξομάλυνση γραμματοσειρών στην οθόνη και μετά συνεχίστε στο βήμα 3.
Βήμα 3: Στα προγράμματα-πελάτες των Windows 7, εγκαταστήστε το πακέτο διαλειτουργικότητας των Windows 8
Αν χρησιμοποιείτε τα Windows 8, παραλείψτε αυτήν την ενότητα και συνεχίστε με τα βήματα που βρίσκονται στην ενότητα Όλα τα άλλα συμπτώματα αυτού του άρθρου.

Αν χρησιμοποιείτε Windows 7, εγκαταστήστε την ενημέρωση για τη βελτίωση των στοιχείων που σχετίζονται με βίντεο, η οποία είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο άρθρο.

2670838 Μια ενημέρωση πλατφόρμας είναι διαθέσιμη για τα Windows 7 SP1 και Windows Server 2008 R2 SP1
http://support.microsoft.com/kb/2670838 (Ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά)


Αν με τα παραπάνω βήματα δεν επιλύθηκε το σύμπτωμα με το κείμενο που δεν εμφανίζεται σωστά στα έγγραφα του Office , συνεχίστε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται στην επόμενη ενότητα αυτού του άρθρου.

Όλα τα άλλα συμπτώματα

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα με τη σειρά που παρουσιάζονται. Η σειρά των βημάτων είναι προμελετημένη και έχει αποδειχτεί ότι είναι η πιο επιτυχημένη προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με βίντεο στα προγράμματα του Office 2013.

Βήμα 1: Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης βίντεο


Ο καλύτερος τρόπος για να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης βίντεο είναι να εκτελέσετε το Windows Update, για να δείτε εάν ένα νεότερο πρόγραμμα οδήγησης είναι διαθέσιμο για τον υπολογιστή σας. Για να εκτελέσετε το Windows Update βάσει της δικής σας έκδοσης των Windows, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Windows 8
 1. Στην οθόνη Έναρξης, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις (Settings) στη γραμμή "Σύμβολα".
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή ρυθμίσεων υπολογιστή.
 3. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις υπολογιστή (PC settings), κάντε κλικ στην επιλογή Windows Update.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή Άμεσος έλεγχος για ενημερώσεις (Check for updates now).
 5. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, κάντε κλικ στο πρόγραμμα οδήγησης που επιθυμείτε να εγκαταστήσετε και έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση (Install).


Windows 7
 1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start).
 2. Πληκτρολογήστε Windows Update στο πλαίσιο Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων (Search programs and files).
 3. Στα αποτελέσματα αναζήτησης, κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις (Check for updates).
 4. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, κάντε κλικ στο πρόγραμμα οδήγησης που επιθυμείτε να εγκαταστήσετε και έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση (Install).

Σημείωση Οι κατασκευαστές καρτών γραφικών συνήθως κυκλοφορούν ενημερώσεις για τα προγράμματα οδήγησης, για λόγους βελτίωσης των επιδόσεων ή επίλυσης των προβλημάτων συμβατότητας με τα νέα προγράμματα. 
Αν δεν βρίσκετε ένα ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης βίντεο για τον υπολογιστή σας μέσω του Windows Update και πρέπει να έχετε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα γραφικών σας, μεταβείτε στην ενότητα υποστήριξης ή λήψης στην τοποθεσία web του κατασκευαστή σας, για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης του τελευταίου προγράμματος οδήγησης.

Ε1: Τι πρέπει να κάνω αν με την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης βίντεο επιλύονται προβλήματα που σχετίζονται με βίντεο στο Office 2013;
A1: Αν τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε σχετικά με βίντεο στο Office διορθώθηκαν όταν ενημερώσατε το πρόγραμμα οδήγησης βίντεο, δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε περαιτέρω βήματα.

Ε2: Τι πρέπει να κάνω αν η ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης βίντεο δεν επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζω σχετικά με βίντεο στο Office 2013. Ή τι μπορώ να κάνω αν δεν μπορώ να εντοπίσω ένα ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης βίντεο για τον υπολογιστή μου;
A2: Αν δεν μπορείτε να εντοπίσετε ένα ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης βίντεο και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με βίντεο στα προγράμματα του Office 2013, μεταβείτε στο βήμα 2.

Βήμα 2: Απενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού στο Office
Αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα σχετικά με βίντεο στα προγράμματα του Office αφού ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης βίντεο ή δεν μπορείτε να εντοπίσετε ένα ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης βίντεο για τον υπολογιστή σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την επιτάχυνση υλικού στο Office 2013. Για να απενεργοποιήσετε την επιτάχυνση υλικού, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε οποιοδήποτε πρόγραμμα του Office 2013.
 2. Στην καρτέλα Αρχείο (File), κάντε κλικ στο στοιχείο Επιλογές (Options).
 3. Στο παράθυρο διαλόγου Επιλογές (Options), κάντε κλικ στην επιλογή Για προχωρημένους (Advanced).
 4. Στη λίστα των διαθέσιμων επιλογών, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Απενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών μέσω υλικού (Disable hardware graphics acceleration).

  Για παράδειγμα, το παρακάτω σχήμα δείχνει αυτήν την επιλογή στο Microsoft Excel.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2815925


 5. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Ε1: Τι πρέπει να κάνω εάν η απενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών μέσω υλικού επιλύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζω σχετικά με βίντεο στο Office 2013;

A1: Αν τα προβλήματά σας που σχετίζονται με βίντεο επιλύθηκαν αφού ορίσατε την επιλογή Απενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών μέσω υλικού (Disable hardware graphics acceleration), ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Προς το παρόν, μην απενεργοποιήσετε την επιλογή Απενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών μέσω υλικού (Disable hardware graphics acceleration).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2815926

 2. Σε τριάντα ημέρες (ή οποιαδήποτε στιγμή), κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Απενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών μέσω υλικού (Disable hardware graphics acceleration).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2815927
 3. Ακολουθήστε ξανά τα βήματα σε αυτό το άρθρο. Βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε με το "Βήμα 1: Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης βίντεο."
Ε2: Τι πρέπει να κάνω αν η απενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών μέσω υλικού δεν επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζω σχετικά με βίντεο στα Office 2013;

A2: Εάν δεν επιλύθηκαν τα προβλήματα που σχετίζονται με βίντεο αφού απενεργοποιήσατε την επιτάχυνση γραφικών μέσω υλικού, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Απενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών μέσω υλικού (Disable hardware graphics acceleration).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2815928

 2. Σε τριάντα ημέρες (ή οποιαδήποτε στιγμή), ακολουθήστε ξανά τα βήματα σε αυτό το άρθρο. Βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε με το "Βήμα 1: Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης βίντεο."

Περισσότερες πληροφορίες

Προειδοποίηση Ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα σε περίπτωση λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου με χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου ή άλλης μεθόδου. Λόγω αυτών των προβλημάτων, ενδέχεται να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προβλήματα αυτά είναι δυνατό να επιλυθούν. Η τροποποίηση του μητρώου γίνεται με δική σας ευθύνη.

Διαχείριση της επιλογής "Απενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών μέσω υλικού"

Η επιλογή Απενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών μέσω υλικού (Disable hardware graphics acceleration) στην περιοχή Εμφάνιση (Display) στην ενότητα Για προχωρημένους (Advanced) του παραθύρου διαλόγου Επιλογές (Options) ελέγχεται από τα ακόλουθα δεδομένα μητρώου στον υπολογιστή σας:

Κλειδί: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Common\Graphics
DWORD: DisableHardwareAcceleration
Τιμές: 1 = η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, 0 = επιλογή δεν είναι ενεργοποιημένη (προεπιλογή)


Λόγω της διαδρομής του κλειδιού μητρώου που χρησιμοποιείται από την τιμή DisableHardwareAcceleration, η τιμή που καθορίζεται για τη συγκεκριμένη ρύθμιση ισχύει για όλα τα προγράμματα του Office 2013.

Εάν είναι απαραίτητο, αυτή η τιμή μητρώου μπορεί να αναπτυχθεί με χρήση της πολιτικής ομάδας. Για να ορίσετε τις παραμέτρους της κατάλληλης ρύθμισης πολιτικής ομάδας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Προσθέστε τα ακόλουθα αρχεία στον ελεγκτή του τομέα σας: αρχεία Office15.admx και Office15.adml στον ελεγκτή του τομέα σας και μετά
 2. Στο Πρόγραμμα επεξεργασίας τοπικής πολιτικής ομάδας, επιλέξτε τον κόμβο Διάφορα στο δέντρο Microsoft Office 2013. Αυτή η ρύθμιση εμφανίζεται στο παρακάτω σχήμα.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2770494
Σημείωση Αν αναπτύξετε την τιμή DisableHardwareAcceleration χρησιμοποιώντας πολιτική ομάδας, χρησιμοποιείται το ακόλουθο κλειδί μητρώου:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\15.0\Common\Graphics


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των αρχείων .admx και .adml για τη διαχείριση πολιτικής ομάδας, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία του Microsoft TechNet στο Web:

Αυτόματη απενεργοποίηση της επιτάχυνσης υλικού για ορισμένες κάρτες γραφικών

Από προεπιλογή, η επιτάχυνση υλικού απενεργοποιείται αυτόματα στα προγράμματα του Office 2013, εάν εντοπιστούν συγκεκριμένοι συνδυασμοί κάρτας γραφικών και προγράμματος οδήγησης κάρτας γραφικών όταν ξεκινάτε ένα πρόγραμμα του Office 2013. Αν η επιτάχυνση υλικού απενεργοποιείται αυτόματα από το πρόγραμμα, τίποτα δεν υποδεικνύει ότι έχει συμβεί αυτή η αλλαγή. Για παράδειγμα, αν εξετάσετε την επιλογή Απενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών μέσω υλικού (Disable hardware graphics acceleration) στο παράθυρο διαλόγου Επιλογές (Options), η επιλογή δεν θα ενεργοποιηθεί εκτός εάν την έχετε προηγουμένως ενεργοποιήσει.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2815929


Η λίστα με τους συνδυασμούς καρτών γραφικών/προγραμμάτων οδήγησης καρτών γραφικών που πραγματοποιεί αυτήν την αυτόματη απενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών μέσω υλικού δεν είναι τεκμηριωμένη, επειδή η λίστα είναι ενσωματωμένη στον κώδικα στα προγράμματα του Office 2013 και θα αλλάζει συνεχώς καθώς ανακαλύπτουμε πρόσθετους συνδυασμούς βίντεο που προκαλούν προβλήματα στα προγράμματα του Office 2013. Επομένως, αν δεν βλέπετε την ίδια λειτουργικότητα κινήσεων σε έναν υπολογιστή που βλέπετε σε κάποιον άλλο υπολογιστή, προτείνουμε να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης βίντεο, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην ενότητα "Βήμα 1: Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης βίντεο." Αν εξακολουθείτε να μην βλέπετε τις αναμενόμενες κινήσεις στον υπολογιστή σας, ενημερώστε ξανά σύντομα το πρόγραμμα οδήγησης βίντεο. Η Microsoft συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές καρτών γραφικών για αυτό το πρόβλημα και οι συγκεκριμένοι κατασκευαστές κυκλοφορούν νέα προγράμματα οδήγησης βίντεο όταν αναπτύσσονται τα προγράμματα οδήγησης βίντεο.

Σημείωση Αν δύο υπολογιστές έχουν τους ίδιους συνδυασμούς καρτών γραφικών/προγραμμάτων οδήγησης καρτών γραφικών, ίσως εξακολουθείτε να βλέπετε μια διαφορά στις δυνατότητες κίνησης του Office 2013 μεταξύ των δύο υπολογιστών, αν ένας υπολογιστής εκτελεί Windows 7 και ο άλλος υπολογιστής εκτελεί Windows 8. Όταν ένας υπολογιστής εκτελεί Windows 7, οι κινήσεις στο Office 2013 απενεργοποιούνται αν ο συνδυασμός κάρτας γραφικών/προγράμματος οδήγησης κάρτας γραφικών εμφανίζεται στη λίστα ασυμβατότητας. Ωστόσο, ο ίδιος συνδυασμός βίντεο στα Windows 8 δεν θα έχει απενεργοποιημένες κινήσεις, λόγω των βελτιωμένων δυνατοτήτων βίντεο στα Windows 8.


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2768648 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Word 2013
 • Microsoft Excel 2013
 • Microsoft Lync 2013
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft PowerPoint 2013
 • Microsoft OneNote 2013
 • Microsoft Publisher 2013
 • Microsoft Visio Professional 2013
 • Microsoft Access 2013
 • Microsoft Project 2013 Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
KB2768648

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com