Egy SharePoint-webhelyen Excel 2013 munkafüzetben kimutatás frissítésekor "A Microsoft nem található kiszolgáló betölteni a munkafüzetet adatmodell" hiba

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2769345 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Tegyük fel, hogy 2013 a Microsoft Excel a kimutatás létrehozásához használja az Analysis Services-adatforrás. Az Excel munkafüzet egy Microsoft SharePoint-webhelyről töltse fel. Próbálja meg a kimutatás frissítése vagy a kimutatásban az adatok szűrése, a következő hibaüzenet jelenik meg:
Azt nem lehet betölteni a munkafüzetet adatmodell kiszolgálót találni.

Oka

A probléma oka az, hogy a központi felügyeleti webhely nincs beállítva az Analysis Services-példány.

Kerülő megoldás

A probléma kerülő megoldásához az Excel Services alkalmazás konfigurálja a SharePoint-kiszolgálón. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Az aAlkalmazások kezelése szakaszban kattintson a központi felügyeleti honlap Szolgáltatásalkalmazások kezelése.
  2. A Szolgáltatásalkalmazások kezelése lapon kattintson a konfigurálni kívánt Excel Services-alkalmazás.
  3. Az Excel-szolgáltatások kezelése lapon kattintson a Adatmodell.
  4. Kattintson a Kiszolgáló hozzáadása.
  5. Az a Kiszolgáló neve Írja be a hozzáadni kívánt Analysis Services-példány nevét.
  6. Kattintson a OK.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2769345 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 7. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Excel 2013
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbinfo kbprb kbexpertiseinter kbmt KB2769345 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő: 2769345
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com