A nem telepíthető, előfeltételéként szükséges Internet Explorer 10-frissítések beszerzése Windows 7 rendszeren

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2770065 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Amikor a Windows 7 rendszeren telepíti az Internet Explorer 10 Release Preview verzióját, a telepítőprogram automatikusan megkísérli az előfeltételként szükséges összetevőket. Ha a telepítés ezen része meghiúsul, az Internet Explorer leállítja a telepítési folyamatot. Ebben az esetben manuálisan kell telepítenie az előfeltételként szükséges szoftvereket, mielőtt telepítené az Internet Explorer 10 Release Preview verzióját a Windows 7 rendszeren. Ehhez a „További információ” részben található hivatkozásokról szerezheti be az egyes frissítési összetevőket.

További információ

Megjegyzés: A Windows 7 rendszerre kiadott Internet Explorer 10 Release Preview nem tudja automatikusan telepíteni az előfeltételeket, ha más frissítések telepítése folyamatban van, illetve ha rendszerindítás van függőben.

Annak ellenőrzéséhez, hogy van-e folyamatban lévő frissítés vagy függő újraindítás a Windows 7 rendszerben, nyissa meg a Vezérlőpultot, kattintson a Rendszer és biztonság lehetőségre, majd a Windows Update elemre. Ezt követően szükség szerint tegye a következőket:
 • Ha folyamatban van egy frissítés telepítése, várja meg a frissítés végét, mielőtt megpróbálja telepíteni az Internet Explorer 10 Release Preview verzióját a Windows 7 rendszeren.
 • Ha minden frissítés telepítve van, de függőben van a rendszer újraindítása, indítsa újra a számítógépet, mielőtt megpróbálja telepíteni az Internet Explorer 10 Release Preview verzióját a Windows 7 rendszeren.

Frissítések a Windows 7 SP1 és a Windows Server 2008 R2 SP1 rendszerhez

A Windows 7 Service Pack 1 (SP1) és Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1) rendszerek frissítéseiről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében talál további információt. A frissítések letöltéséhez kattintson a megfelelő fájl hivatkozására attól függően, hogy 32 vagy 64 bites operációs rendszer fut-e a számítógépen.
 • 2729094 Elérhető egy frissítés a Segoe UI symbol betűtípushoz Windows 7 és Windows Server 2008 R2 rendszerek esetén (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

  Ez a frissítés támogatást nyújt a Windows 8 és Windows Server 2012 rendszerben található emoji karakterekhez és egyes vezérlőszimbólumokhoz. A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására.
 • 2731771 Elérhető egy frissítés, amely új API felületeket biztosít a helyi idő és az egyezményes világidő (UTC) közötti átváltáshoz a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 rendszeren (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

  Ez a frissítés új API felületeket biztosít a helyi idő és az egyezményes világidő (UTC) közötti átváltáshoz. A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására.
 • 2533623 Biztonsági tanácsokat tartalmazó dokumentum (Microsoft Security Advisory): A könyvtárak nem biztonságos betöltése távoli kódfuttatást tehet lehetővé

  Ez a frissítés az API felületek új fejlesztéseit biztosítja a Windows rendszereken, így segít a fejlesztőknek a külső könyvtárak megfelelő és biztonságos betöltésében. A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására.
 • 2670838 Elérhető egy platformfrissítés a Windows 7 SP1 és Windows Server 2008 R2 SP1 rendszerhez (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

  A frissítés továbbfejlesztett szolgáltatásokat és jobb teljesítményt biztosít a Windows 7 SP1 és a Windows Server 2008 R2 SP1 rendszeren. Tartalmazza a következő DirectX-összetevők frissítését: Direct2D, DirectWrite, Direct3D, Windows képkezelő összetevő (WIC), és Windows Advanced Rasterization Platform (WARP). Emellett tartalmazza a Windows Animation Manager (WAM), az XPS-dokumentum API és az MPEG-2 videodekódoló frissítéseit is. A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2770065 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 28. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Internet Explorer 10 Release Preview
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbhowto KB2770065
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com