Het verkrijgen van de vereiste updates voor Internet Explorer 10 Release Preview die niet kunnen worden geïnstalleerd in Windows 7

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2770065 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Tijdens de installatie van Internet Explorer 10 Release Preview voor Windows 7, probeert het installatieprogramma automatisch de vereiste onderdelen installeren. Als dit onderdeel van de installatie mislukt, dan stopt Internet Explorer het installatieproces. Als dit gebeurt, moet u de vereiste software handmatig installeren voordat u Internet Explorer 10 Release Preview voor Windows 7 kunt installeren. Gebruik hiervoor de koppelingen in de sectie 'Meer informatie' voor de afzonderlijke update-onderdelen.

Meer informatie

Opmerking Internet Explorer 10 Release Preview voor Windows 7 kan niet automatisch vereisten installeren als de installatie van de update wordt uitgevoerd of als het systeem nog opnieuw moet worden gestart.

Als u wilt controleren of de update-installatie wordt uitgevoerd of Windows 7 nog opnieuw moet worden gestart, opent u het Configuratiescherm, systeem en beveiliging en klikt u vervolgens op Windows Update. Voer volgende actie uit, waar nodig:
 • Als de installatie van een update wordt uitgevoerd, kunt u de installatie voltooien voordat u Internet Explorer 10 Release Preview voor Windows 7 installeert.
 • Als alle updates zijn geïnstalleerd, maar een systeem opnieuw opgestart moet worden, start u de computer opnieuw op voordat u probeert Internet Explorer 10 Release Preview voor Windows 7 te installeren.

Updates voor Windows 7 SP1 en Windows Server 2008 R2 SP1

Klik voor meer informatie over specifieke updates voor Windows 7 Service Pack 1 (SP1) en Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1) op de volgende artikelnummers om naar de Microsoft Knowledge Base-artikelen gaan. Klik op de koppeling voor het betreffende bestand, afhankelijk van of u een 32-bits of 64-bits editie van het besturingssysteem gebruikt om de updates te downloaden.
 • 2729094 Er is een update voor het lettertype symbol Segoe UI in Windows 7 en Windows Server 2008 R2 beschikbaar

  Deze update voegt ondersteuning toe voor emoji-tekens en bepaalde controleglyphs die zijn opgenomen in Windows 8 en in Windows Server-2012. Nadat u deze update hebt geïnstalleerd, moet u mogelijk de computer opnieuw opstarten.
  • x86-pakket
  • x64-pakket
 • 2731771 Er is een update beschikbaar die nieuwe API's biedt voor de conversie tussen lokale tijd en UTC in Windows 7 of Windows Server 2008 R2

  Deze update biedt nieuwe API's voor de conversie tussen lokale tijd en Coordinated Universal Time (UTC). Nadat u deze update hebt geïnstalleerd, moet u mogelijk de computer opnieuw opstarten.
  • x86-pakket
  • x64-pakket
 • 2533623 Microsoft Security Advisory: laden van onbeveiligde bibliotheek kan leiden tot uitvoering van externe code

  Deze update biedt een nieuwe API-verbeteringen voor Windows waarmee ontwikkelaars goed en veilig externe bibliotheken kunnen laden. Nadat u deze update hebt geïnstalleerd, moet u mogelijk de computer opnieuw opstarten.
  • x86-pakket
  • x64-pakket
 • 2670838Een platformupdate is beschikbaar voor Windows 7 SP1 en Windows Server 2008 R2 SP1

  Deze update biedt verbeterde functies en prestaties in Windows 7 SP1 en Windows Server 2008 R2 SP1. Het bevat updates voor de volgende onderdelen van DirectX: Direct2D, DirectWrite, Direct3D, Windows Imaging Component (WIC) en Windows Advanced rastering Platform (WARP). Bovendien zijn updates voor Windows animatie Manager (WAM), de API van XPS-Document en de MPEG-2-videodecoder opgenomen. Nadat u deze update hebt geïnstalleerd, moet u mogelijk de computer opnieuw opstarten.
  • x86-pakket
  • x64-pakket

Eigenschappen

Artikel ID: 2770065 - Laatste beoordeling: zaterdag 23 november 2013 - Wijziging: 19.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Internet Explorer 10 Release Preview
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbhowto kbmt KB2770065 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2770065

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com