Cum pentru a obține actualizări de condiție prealabilă pentru Internet Explorer 10 Release Preview care nu reușesc să instalați Windows 7

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2770065 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Când instalați Internet Explorer 10 Release Preview pentru Windows 7, program de instalare încearcă să instaleze automat componentele condiție. În cazul în care această parte a instalării nu reușește, Internet Explorer se dezactivare procesul de instalare. În acest caz, trebuie să instalați software-ul Preconditii manual înainte de instalarea Internet Explorer 10 Release Preview pentru Windows 7. Pentru aceasta, utilizați link-uri în secțiunea "Mai multe informații" pentru a obține componentele individuale de actualizare.

Informații suplimentare

Notă Internet Explorer 10 Release Preview pentru Windows 7 nu poate instala automat preliminare, în cazul în care orice instalare de actualizare este în curs de desfășurare sau în cazul în care o repornire de sistem este în curs.

Pentru a verifica dacă aveți o instalare de actualizare în curs de desfășurare sau o pauză în așteptare în Windows 7, deschideți Panou de control, faceți clic pe Sistem ?i securitate, apoi faceți clic pe Actualizare Windows. Apoi, ia acțiune următoare, după caz:
 • În cazul în care o instalare de actualizare este în desfășurare, să acea instalare terminat înainte de a încerca să instalați Internet Explorer 10 Release Preview pentru Windows 7.
 • În cazul în care toate update-urile instalate, dar o repornire de sistem este în curs, reporni?i computerul înainte de a încerca să instalați Internet Explorer 10 Release Preview pentru Windows 7.

Actualizări pentru Windows 7 SP1 si Windows Server 2008 R2 SP1

Pentru informații despre actualizările specifice care se aplică la Windows 7 pachet Service Pack 1 (SP1) și Windows Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1), faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a merge la articole din bază de cunoștințe Microsoft. Pentru a descărca actualizări, faceți clic pe link-ul pentru fișierul corespunzător, în funcție de dacă tu ești running un 32-bit sau 64-bit a redacta de sistemul de operare.
 • 2729094 Este disponibilă o actualizare pentru fontul symbol Segoe UI în Windows 7 și în Windows Server 2008 R2

  Această actualizare adaugă suport pentru emoji caractere și unele hieroglife de control, care sunt incluse în Windows 8 și Windows Server 2012. După ce instalați acest element, va trebui să reporniți computerul.
  • x 86 pachet
  • x 64 pachet
 • 2731771 Este disponibilă o actualizare care oferă API-uri noi pentru conversia între ora locală și UTC în Windows 7 sau Windows Server 2008 R2

  Această actualizare oferă API-uri noi pentru conversia între ora locală și timpul Universal coordonat (UTC). După ce instalați acest element, va trebui să reporniți computerul.
  • x 86 pachet
  • x 64 pachet
 • 2533623 Microsoft Security consultativ: Încărcare bibliotecă de nesigure ar putea permite remote code execution

  Această actualizare oferă noi API îmbunătățiri pentru Windows pentru a ajuta dezvoltatorii corect și sigur, încărcați biblioteci externe. După ce instalați acest element, va trebui să reporniți computerul.
  • x 86 pachet
  • x 64 pachet
 • 2670838O actualizare de platformă este disponibil pentru Windows 7 SP1 si Windows Server 2008 R2 SP1

  Această actualizare oferă caracteristici îmbunătățite și performanță în Windows 7 SP1 si Windows Server 2008 R2 SP1. Aceasta include actualizări pentru următoarele componente DirectX: Direct2D, DirectWrite, Direct3D, Ferestre imagine Component (WIC) și Windows Advanced Rasterization platforma (WARP). În plus, acesta include actualizări pentru Windows animație Manager (Giurgiu), XPS Document API și MPEG-2 Video Decoder. După ce instalați acest element, va trebui să reporniți computerul.
  • x 86 pachet
  • x 64 pachet

Proprietă?i

ID articol: 2770065 - Ultima examinare: 5 aprilie 2013 - Revizie: 6.0
Se aplică la:
 • Internet Explorer 10 Release Preview
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbhowto kbmt KB2770065 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2770065

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com