Artikel-id: 2770065 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Sammanfattning

När du installerar Internet Explorer 10 Release Preview för Windows 7, försöker installationsprogrammet automatiskt installera nödvändiga komponenter. Om denna del av installationen misslyckas stoppar installationen av Internet Explorer. Om detta inträffar måste du installera nödvändiga program manuellt innan du kan installera Internet Explorer 10 Release Preview för Windows 7. Genom att använda länkarna i avsnittet "Mer Information" hämta uppdatering för enskilda komponenter.

Mer Information

Obs! Internet Explorer 10 Release Preview för Windows 7 kan inte installeras automatiskt förutsättningar om installationen av uppdateringen, eller om en omstart av systemet väntar.

Kontrollera om du har en pågående uppdateringsinstallation eller en omstart i Windows 7, öppna Kontrollpanelen, klicka på System och säkerhet, och klicka sedan på Windows Update. Sedan vidta följande åtgärder, i förekommande fall:
 • Om en uppdateringsinstallation pågår, kan installationen avslutas innan du försöker installera Internet Explorer 10 Release Preview för Windows 7.
 • Om alla uppdateringar har installerats men väntar en omstart starta om datorn innan du försöker installera Internet Explorer 10 Release Preview för Windows 7.

Uppdateringar för Windows 7 SP1 och Windows Server 2008 R2 SP1

Information om specifika uppdateringar för Windows 7 Service Pack 1 (SP1) och Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1), klickar du på följande artikelnummer för att gå till artiklar i Microsoft Knowledge Base. Om du vill hämta uppdateringar klickar du på länken till filen, beroende på om du kör en 32-bitars eller 64-bitars utgåva av operativsystemet.
 • 2729094 Uppdatering för teckensnittet symbol Segoe UI i Windows 7 och Windows Server 2008 R2

  Denna uppdatering lägger till stöd för emoji tecken och vissa tecken i kontrollen som ingår i Windows 8 och i Windows Server-2012. När du har installerat uppdateringen kan du behöva starta om datorn.
  • x 86-paket
  • x 64-paket
 • 2731771 Det finns en uppdatering som ger nya API: er för konvertering mellan lokal tid och UTC i Windows 7 eller Windows Server 2008 R2

  Den här uppdateringen innehåller nya API: er för konvertering mellan lokal tid och UTC-tid (UTC). När du har installerat uppdateringen kan du behöva starta om datorn.
  • x 86-paket
  • x 64-paket
 • 2533623 Microsoft Security Advisory: Inläsning av osäkra bibliotek möjliggör fjärrkörning av kod

  Den här uppdateringen innehåller förbättringar av nya API för att hjälpa utvecklare att korrekt och säkert läsa in externa bibliotek. När du har installerat uppdateringen kan du behöva starta om datorn.
  • x 86-paket
  • x 64-paket
 • 2670838Det finns en plattformsuppdatering för Windows 7 SP1 och Windows Server 2008 R2 SP1

  Den här uppdateringen ger bättre funktioner och prestanda i Windows 7 SP1 och Windows Server 2008 R2 SP1. Det ingår uppdateringar för följande DirectX-komponenter: Direct2D, DirectWrite, Direct3D, WIC Windows Imaging Component () och Windows Advanced rastrering plattform (WARP). Den innehåller dessutom uppdateringar till Windows animering Manager (WAM) och XPS-dokument API videoavkodare för MPEG-2. När du har installerat uppdateringen kan du behöva starta om datorn.
  • x 86-paket
  • x 64-paket

Egenskaper

Artikel-id: 2770065 - Senaste granskning: den 13 november 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Internet Explorer 10 Release Preview
Nyckelord: 
kbsurveynew kbhowto kbmt KB2770065 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2770065

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com