Nem lehet saját nyelvükön számítógépnév megadása a Kezdőélmény során a Windows 8 és a Windows Server 2012

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2770456 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A következő eset:

A számítógépnév megadása során OOBE (a Box Experience) egy számítógépen több telepített nyelv, a hibaüzenet jelenik meg:

"A billentyűzet-kiosztás nem lehet használni, adja meg a számítógép nevét. Próbáljon egy másik billentyűzet."írja be a számítógép nevét tett kísérlet közben.

Nem sikerül a Kezdőélmény során kiválasztott nyelven írja be a számítógépnevet.

Oka

A probléma oka az, hogy az aktív kódlap (az alapértelmezett nyelve a lemezkép codepage) nem kompatibilis az OOBE (a Box Experience) kijelölt nyelv codepage, és újraindítás nélkül nem lehet módosítani a Windows rendszer aktív kódlap.  A számítógépnév érvényesítési kódját a rendszer aktív kódlap ellen a megadott számítógépnév ellenőrzi.  Újraindítás után a számítógép neve érvényesítési kód lehetővé teszi karakterek a felhasználó választott nyelven.

Karaktert, amely érvényes az aktív kódlap a számítógép neveként a Kezdőélmény során kell használni.  Később módosíthatja a karakterek használata a nyelvükön OOBE befejeződött, és legalább egyszer a rendszer újraindítása után a számítógép nevét.

Például egy többnyelvű lemezképet tartalmazhat két vagy több nyelven, általában angol és más nyelvre, például az orosz.  Ha a kép, majd az első rendszerindításkor az alapértelmezett nyelv angol angol kódlap lesz aktív orosz nyelv befagyasztja Kezdőélmény során.  A számítógép nevének az angol nyelvű, például az ASCII-karakterek kódlap érvénytelen karakterek használatával kell megadni.

A megoldás

Utasítások OOBE befejezése után a számítógép nevének módosítása:

1. A Kezdőélmény végeztével, indítsa újra a rendszert.

A Charm sáv megnyitása Windows billentyű + C válassza a beállítások újraindítás-> teljesítmény->

2. Adja meg a kezdőképernyőn a SystemPropertiesAdvanced.exe.
3. Kattintson a számítógépnév fülre.
4. Kattintson a Módosítás gombra...
5. Írja be a kívánt számítógép nevét.
6. Kattintson az OK gombra.
7. Indítsa újra a számítógépet.

További információ


A Microsoft tudomására jutott a probléma, és a jövőbeli operációs rendszerekkel kiadás címe.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2770456 - Utolsó ellenőrzés: 2012. november 10. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Enterprise N
 • Windows 8 N
 • Windows 8 Pro
 • Windows 8 Professional N
 • Windows 8 Release Preview
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Essentials
 • Windows Server 2012 Foundation
 • Windows Server 2012 Hyper V
 • Windows Server 2012 Standard
Kulcsszavak: 
kbmt KB2770456 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő: 2770456
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com