Διαδικασία αναβάθμισης αποτυγχάνει σε έναν υπολογιστή Windows 8 έχει ένα μεγάλο όγκο χωρίς ένα γράμμα μονάδας δίσκου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2771571 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Έχετε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows 7.
  • Ο υπολογιστής διαθέτει έναν τόμο μεγαλύτερο από τη μονάδα δίσκου συστήματος στην οποία είναι εγκατεστημένα τα Windows 7.
  • Ο τόμος έχει χωρίς γράμμα μονάδας δίσκου που έχει αντιστοιχιστεί.
  • Προσπαθείτε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σε Windows 8.
Σε αυτό το σενάριο, η διαδικασία αναβάθμισης αποτύχει μετά την πρώτη επανεκκίνηση. Επιπλέον, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν είναι δυνατή η συνέχιση της εγκατάστασης. Ο υπολογιστής σας θα ξεκινήσει πάλι και θα γίνει επαναφορά της προηγούμενης έκδοσης των Windows.
Για παράδειγμα, ο υπολογιστής έχει χωριστεί σε διαμερίσματα ως εξής:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Διαμερισματοποίηση δίσκου


Μπορείτε να ρυθμίσετε έναν υπολογιστή με αυτόν τον τρόπο, για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, έχετε ένα σύστημα διπλής εκκίνησης και δεν θέλετε να αντιστοιχίσετε ένα γράμμα μονάδας δίσκου στη δεύτερη μονάδα δίσκου συστήματος. Ή τον κατασκευαστή του υπολογιστή, ρυθμίζει τις παραμέτρους αυτού του τόμου για την αποθήκευση δεδομένων αποκατάστασης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν ο μεγαλύτερος τόμος του δίσκου δεν αντιστοιχίζεται ένα γράμμα μονάδας δίσκου. Στην περίπτωση αυτή, η διαδικασία αναβάθμισης προσωρινά εκχωρεί ένα γράμμα μονάδας δίσκου σε αυτόν τον τόμο και αποθηκεύει προσωρινά αρχεία (Windows$. ~ BT) στον τόμο. Ωστόσο, το προσωρινό γράμμα μονάδας δίσκου καταργείται αργότερα. Η συμπεριφορά αυτή αφαιρεί τη θέση του προσωρινού αρχείου και αποτύχει η διαδικασία αναβάθμισης.

Σημείωση Αυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται όταν εκτελέσετε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 8.

Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, οι ακόλουθες πληροφορίες καταγράφεται στο αρχείο Setupact.log στον κατάλογο C:\windows\panther:
2010-12-10 10:57:33, Info [0x0806e7] MIG Entering Callback_Rollback_ReinitializeAfterReboot 
2010-12-10 10:57:33, Info IBSLIB RollbackReinitialize in progress... 
2010-12-10 10:57:33, Error [0x06421a] IBSLIB RollbackReinitialize: threw exception.: ArgumentException: Directory "F:\$WINDOWS.~BT\Sources\Rollback" doesn't exists. __thiscall OSRollbackService::CCheckpointImpressario::CCheckpointImpressario(const unsigned short *,class OSRollbackService::CCheckpointSequence *,int)[gle=0x00000003] 
2010-12-10 10:57:33, Info IBSLIB RollbackReinitialize finished. 
2010-12-10 10:57:33, Error MIG Callback_Rollback_ReinitializeAfterReboot: Failed to re-initialize rollback[gle=0x00000003] 
2010-12-10 10:57:33, Info MIG PublishCriticalError: Setup can't continue. Your computer will now restart, and your previous version of Windows will be restored.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αντιστοιχίστε τον μεγαλύτερο όγκο ένα γράμμα μονάδας δίσκου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2771571 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 8
  • Windows 8 Enterprise
  • Windows 8 Pro
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2771571 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2771571

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com