Το Outlook για Mac 2011 πληρεξούσιο διαγράφει οριστικά τα μηνύματα από το φάκελο "Εισερχόμενα" του διευθυντή

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2771915 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε ένα σενάριο πληρεξούσιο και το διαχειριστή, όταν ο πληρεξούσιος διαγράφει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Διαχείριση γραμματοκιβώτιο χρησιμοποιώντας το Outlook για Mac 2011, ο πληρεξούσιος λαμβάνει το παρακάτω παράθυρο διαλόγου προειδοποίησης:

"Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε μόνιμα το επιλεγμένο μήνυμα;"

Εάν ο πληρεξούσιος επιλέγει Διαγραφή από το αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου, το μήνυμα διαγράφεται οριστικά από το γραμματοκιβώτιο του διαχειριστή.  Δεν υπάρχει επιλογή για να ανακτήσετε το μήνυμα διαγράφεται μόνιμα.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει επειδή ο πληρεξούσιος έχει δικαιώματα εγγραφής στο φάκελο Διαγραμμένα του διευθυντή. Ως αποτέλεσμα, ο πληρεξούσιος δεν είναι δυνατό να μετακινήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο φάκελο Διαγραμμένα του διευθυντή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χορηγούν το πληρεξούσιο δικαιώματα εγγραφής στο φάκελο Διαγραμμένα του διευθυντή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στο Outlook 2011 για Mac, κάντε δεξιό κλικ στο φάκελο "Διαγραμμένα" του διευθυντή και επιλέξτε Δικαιώματα κοινής χρήσης.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη χρήστη, πληκτρολογήστε το όνομα του πληρεξουσίου, κάντε κλικ στο κουμπί Εύρεση, επιλέξτε την παραπομπή από τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Το επίπεδο δικαιωμάτων και επιλέξτε Συντάκτης ή σε υψηλότερο επίπεδο δικαιωμάτων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2771915 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2011 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2771915 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2771915

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com