Οι χρήστες δεν είναι δυνατό να εισέλθετε στο Lync Mobile σε συσκευές που βασίζονται σε iOS Apple λόγω σφάλματα πιστοποιητικού

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2773530 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Είστε συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο εταιρικής ασύρματου δικτύου (επίσης γνωστή ως Wi-Fi) ή έχετε εισέλθει στο Microsoft Office 365 συνδρομή που είναι ενεργοποιημένη για καθολικής σύνδεσης (SSO), χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory (AD ΛΕ) 2.0. Όταν προσπαθείτε να εισέλθετε στο Microsoft Lync Mobile στη συσκευή με βάση το iOS Apple (όπως ένα iPhone ή συσκευή iPad), λαμβάνετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
 • Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του πιστοποιητικού από το διακομιστή. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής σας.
 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το διακομιστή. Μπορεί να είναι διαθέσιμη. Επίσης Ελέγξτε τη σύνδεση δικτύου, διεύθυνση εισόδου και τις διευθύνσεις διακομιστή.
Επιπλέον, όταν προβάλλετε τα αρχεία καταγραφής Lync Mobile για iOS, δείτε την ακόλουθη καταχώρηση:
Lync[13886:300b] ERROR TRANSPORT
/Users/comobuildadmin/icomo/private/se_wave1_idx/src/dev/CoMo/transport/_buildIos/../liveId
/private/CLiveIdUtilities.cpp/155:Converting liveIdError -2147012841 to ErrorCode 570556418

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Προσθέστε το πιστοποιητικό στη συσκευή, χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων Apple iPhone. Το βοηθητικό πρόγραμμα μπορεί να εγκατασταθεί από μία από τις ακόλουθες τοποθεσίες Web της Apple:
  Μόλις η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη, ξεκινήστε το βοηθητικό πρόγραμμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΠροφίλ ρύθμισης παραμέτρων.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2773524

 2. Στην επάνω αριστερή γωνία, κάντε κλικ στο κουμπίΝέα Για να δημιουργήσετε μια Προφίλ ρύθμισης παραμέτρων. Ξεκινήστε από την ονομασία του προφίλ. Σε αυτό το παράδειγμα χρησιμοποιείται το πιστοποιητικό ρίζας Contoso και το μοναδικό αναγνωριστικό που έχει οριστεί σεCOM.contoso.CERT.Profile. Ολοκλήρωση του Γενικά ρυθμίσεις, εισάγοντας το όνομα της εταιρείας και προαιρετική περιγραφή.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2773525

 3. Αναζητήστε το εικονίδιο του πιστοποιητικού που έχει την ετικέταΠιστοποιήσεις, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση παραμέτρων.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2773526

 4. Θα εμφανιστεί μια λίστα με τα πιστοποιητικά που βρίσκονται στον τοπικό υπολογιστή σας. Με την προϋπόθεση ότι ο υπολογιστής σας θεωρεί αξιόπιστα τα πιστοποιητικά σας εσωτερικό τοπικό δίκτυο (LAN), το πιστοποιητικό ρίζας θα εμφανιστεί εδώ. Κύλιση προς το σωστό πιστοποιητικό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΟΚ.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2773527

 5. Το πιστοποιητικό που θα εμφανίζεται στις το Πιστοποίησηπαράθυρο, καθώς και όλες οι αλλαγές είναι άμεση. Για τις εγκαταστάσεις μικρού ή μεμονωμένο, συνδέστε τη συσκευή στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Η συσκευή θα εμφανίζεται στο τουΕργαλείο ρύθμισης παραμέτρων στην περιοχή ΣΥΣΚΕΥΈΣ. Επιλέξτε τη συσκευή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή τουΠροφίλ ρύθμισης παραμέτρων στην καρτέλα.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2773528

 6. Υπάρχει μια επιλογή για να εγκαταστήσετε άμεσα το προφίλ. Κάντε κλικ στο κουμπίΕγκατάστασηΓια να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Στη συσκευή σας, μιαΕγκατάσταση προφίλεμφανίζεται το παράθυρο, και πρέπει να κάνετε κλικΕγκατάσταση ακολουθείται από Εγκατάσταση τώραΓια να επιβεβαιώσετε την εγκατάσταση του πιστοποιητικού ρίζας. Εάν έχετε έναν κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να εισαγάγετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΈγινε.


  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2773529

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η αιτία του κάθε μηνύματος είναι λίγο διαφορετική, αλλά και τα δύο σφάλματα που προκαλούνται από την αδυναμία να επαληθεύσετε την αυθεντικότητα μιας αρχής έκδοσης πιστοποιητικών ή πιστοποιητικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες Web της Apple:
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2773530 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 28.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office Communications Online
Λέξεις-κλειδιά: 
kbgraphxlink o365 o365a o365e o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade o365m kb3rdparty kbmt KB2773530 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2773530

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com