Οι χρήστες δεν είναι δυνατό να εισέλθετε στο Lync Mobile σε συσκευές με iOS Apple εξαιτίας σφαλμάτων του πιστοποιητικού

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2773530 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Είστε συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο εταιρικής ασύρματου δικτύου (επίσης γνωστή ως Wi-Fi) ή έχετε εισέλθει στο Microsoft Office 365 συνδρομή που έχει ενεργοποιηθεί για καθολικής σύνδεσης (SSO), χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory (AD ΛΕ) 2.0. Κατά την προσπάθειά σας να συνδεθείτε στο Microsoft Lync Mobile στη συσκευή με iOS Apple (όπως ένα iPhone ή συσκευή iPad), λαμβάνετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
 • Δεν μπορεί να επαληθεύσει το πιστοποιητικό από το διακομιστή. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής σας.
 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το διακομιστή. Μπορεί να είναι διαθέσιμες. Επίσης ελέγξτε την σύνδεση δικτύου, διεύθυνση εισόδου και διευθύνσεις διακομιστή.
Επιπλέον, όταν προβάλετε τα αρχεία καταγραφής του Lync Mobile για iOS, θα δείτε την ακόλουθη καταχώρηση:
Lync[13886:300b] ERROR TRANSPORT
/Users/comobuildadmin/icomo/private/se_wave1_idx/src/dev/CoMo/transport/_buildIos/../liveId
/private/CLiveIdUtilities.cpp/155:Converting liveIdError -2147012841 to ErrorCode 570556418

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Προσθέστε το πιστοποιητικό στη συσκευή, χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων Apple iPhone. Το βοηθητικό πρόγραμμα μπορεί να εγκατασταθεί από μία από τις ακόλουθες τοποθεσίες Web της Apple:
  Σημείωση Πρέπει να γίνει η λήψη του βοηθητικού προγράμματος ρύθμισης παραμέτρων Apple iPhone χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows ή Mac.

  Μόλις η εφαρμογή εγκαθίσταται, εκκινήστε το βοηθητικό πρόγραμμα, andthen, κάντε κλικ στην επιλογήΠροφίλ ρύθμισης παραμέτρων.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης για το παραπάνω βήμα

 2. Στην επάνω αριστερή γωνία, κάντε κλικ στην επιλογήΔημιουργία για να δημιουργήσετε ένα Προφίλ ρύθμισης παραμέτρων. Ξεκινήστε με την ονομασία του προφίλ. Σε αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποιείται το πιστοποιητικό ρίζας Contoso και το μοναδικό αναγνωριστικό που έχει οριστεί σεCOM.contoso.CERT.Profile. Ολοκληρώστε τις Γενικές ρυθμίσεις, εισάγοντας το όνομα της εταιρείας και μια προαιρετική περιγραφή.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης για το παραπάνω βήμα

 3. Αναζητήστε το εικονίδιο του πιστοποιητικού που έχει την ετικέταδιαπιστευτήριακαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση παραμέτρων.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης για το παραπάνω βήμα

 4. Θα εμφανιστεί μια λίστα με τα πιστοποιητικά που βρίσκονται στον τοπικό υπολογιστή σας. Εάν υποθέσουμε ότι ο υπολογιστή σας θεωρεί αξιόπιστα τα πιστοποιητικά σας εσωτερικό τοπικό δίκτυο (LAN), το πιστοποιητικό ρίζας θα εμφανιστεί εδώ. Κύλιση προς το σωστό πιστοποιητικό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOK.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης για το παραπάνω βήμα

 5. Το πιστοποιητικό θα εμφανίζονται στο παράθυρο διαπιστευτηρίωνκαι όλες οι αλλαγές είναι άμεση. Για τις εγκαταστάσεις μικρού ή μόνο, συνδέστε τη συσκευή στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Η συσκευή θα εμφανίζεται στοΕργαλείο ρύθμισης παραμέτρων στις ΣΥΣΚΕΥΈΣ. Επιλέξτε τη συσκευή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλαΠροφίλ ρύθμισης παραμέτρων .

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης για το παραπάνω βήμα

 6. Υπάρχει μια επιλογή για να εγκαταστήσετε άμεσα το προφίλ. Κάντε κλικ στο κουμπίεγκατάστασηγια να ξεκινήσει η διαδικασία. Στη συσκευή σας, μια windowappearsΕγκατάσταση προφίλ, και πρέπει να κάντε κλικ στο κουμπίεγκατάσταση ακολουθούμενο από Εγκατάσταση τώραγια να επιβεβαιώσετε την εγκατάσταση του πιστοποιητικού ρίζας. Εάν έχετε έναν κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να εισαγάγετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΤέλος.


  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης για το παραπάνω βήμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η αιτία για κάθε μήνυμα είναι λίγο διαφορετική, αλλά και τα δύο σφάλματα που προκαλούνται από την αδυναμία να επαληθεύσετε την αυθεντικότητα μιας αρχής έκδοσης πιστοποιητικών ή πιστοποιητικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες Web της Apple:
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2773530 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 29.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
kbgraphxlink o365 o365a o365e o365022013 o365m kb3rdparty kbgraphic kbmt KB2773530 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2773530

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com