FIX: Nu se poate instala consolidare servicii acoperire de date Master Add-in pentru Excel pe un computer cu Microsoft Office 2013 instalat

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2774422
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Când încercați să instalați Microsoft SQL Server 2012 maestru acoperire de date consolidare servicii de completare pentru Microsoft Excel pe un computer care execută Microsoft Office 2013, procesul de instalare nu reușește. În plus, primiți următorul mesaj de eroare:
Aceste cerințe nu sunt instalate:
64-bit traducere de Microsoft Excel 2010
Toate cerințele preliminare poate fi instalat de:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?linkId=219530

Note
  • Această problemă se produce chiar dacă instalați Microsoft Excel 2010 alături de Office 2013 pe computer.
  • Se pot instala consolidare servicii acoperire de date Master completare pentru Excel după ce dezinstalați Office 2013.
  • Această problemă nu se produce dacă instalați fie sistemul Microsoft Office 2007 sau Microsoft Office 2010 în loc de birou 2013.

Rezoluție

pachet Service Pack informații pentru SQL Server 2012

Pentru a utiliza serviciile acoperire de date Master completare pentru Excel, instala pachetul SQL Server 2012 pachet Service Pack 1. SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 pachet caracteristică este disponibil pentru descărcare de la Microsoft Download Center:
Notă
pachet Service Pack 1 pachet de caracteristici pentru consolidare servicii acoperire de date Master de pentru Excel (sau o versiune ulterioară a pachetul) este necesar pentru completare la locul de muncă cu Office 2013.

Notă Puteți descărca, de asemenea, Microsoft SQL Server 2012 maestru acoperire de date consolidare servicii de completare pentru Microsoft Excel din Microsoft Download Center:

Microsoft SQL Server 2012 Master date consolidare servicii Add-in pentru Microsoft Excel

Alege liber care corespunde naturii 32-bit sau 64-bit de instalare Excel 2013 existente.
  • Pentru Excel pe 64 biți, download MasterDataServicesExcelAddin_amd64.msi.
  • Pentru Excel pe 32 biți, download MasterDataServicesExcelAddin_x86.msi.
Pentru a determina ce versiune de Excel este instalat, porniți Microsoft Excel și apoi atunci a crea un nou registru de lucru. Faceți clic pe fișier, faceți clic pe fila cont și apoi faceți clic pe Despre Excel pentru a vedea informațiile de versiune.

Notă Pentru a obține ultimul pachet de service, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a merge la un articol în bază de cunoștințe Microsoft:
2755533 Cum se obține ultimul pachet de service pentru SQL Server 2012

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Informații suplimentare

SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 Master acoperire de date consolidare servicii de pentru Excel este compatibil cu 2007 Office system, Office 2010, și Office 2013. De asemenea, este compatibil cu versiunile 2012 de Server SQL și SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 de instalare server de consolidare servicii acoperire de date Master.

Referințe

Pentru mai multe informații despre serviciile acoperire de date Master completare pentru Excel, du-te la următorul site Web MSDN:
consolidare servicii acoperire de date master a Add-in pentru Microsoft Excel

Proprietă?i

ID articol: 2774422 - Ultima examinare: 11 decembrie 2012 - Revizie: 3.0
Cuvinte cheie: 
kbtshoot kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced atdownload kbmt KB2774422 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2774422

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com