ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Η έκδοση προγράμματος-πελάτη συμβατό με την έκδοση της βάσης δεδομένων "σφάλμα" όταν χρησιμοποιείτε το MDS για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή web, αφού εγκαταστήσετε τα πακέτα αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το SQL Server 2012

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2774432 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Έστω ότι εγκαθιστάτε τα πακέτα αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για Microsoft SQL Server 2012. Όταν ανοίξετε την κύρια σελίδα μιας εφαρμογής web του διακομιστή SQL Microsoft της υπηρεσίες δεδομένων της κύριας (MDS), ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Η έκδοση του προγράμματος-πελάτη δεν είναι συμβατό με την έκδοση της βάσης δεδομένων. Ζητήστε από το διαχειριστή για την αναβάθμιση των στοιχείων προγράμματος-πελάτη, τα στοιχεία της βάσης δεδομένων ή και τα δύο. Εκτέλεση της διαχείρισης παραμέτρων κύριων δεδομένων υπηρεσιών στο διακομιστή για περισσότερες πληροφορίες.

Σημείωση Όταν χρησιμοποιείτε MDS Configuration Manager για να ελέγξετε τις πληροφορίες έκδοσης του MDS, την έκδοση του MDS διαφέρει από την έκδοση του SQL Server.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες πακέτου υπηρεσιών για SQL Server 2012

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για Microsoft SQL Server 2012. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2755533 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου service pack για SQL Server 2012

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2774432 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft SQL Server 2012 Standard
    • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2774432 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2774432

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com