FIX: 'versie van de client is niet compatibel met de versie van de database' fout wanneer u een webtoepassing maken nadat u de cumulatieve updatepakketten voor SQL Server 2012 met MDS

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2774432 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Stel dat u de cumulatieve updatepakketten voor Microsoft SQL Server-2012 installeert. Wanneer u de hoofdpagina van een webtoepassing van Microsoft SQL Server Master Data Services (MDS) opent, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

De clientversie is niet compatibel met de versie van de database. Vraag uw beheerder de clientonderdelen en/of onderdelen van de database bijwerken. Master Data Services Configuration Manager uitvoeren op de server voor meer informatie.

Opmerking Wanneer u de versiegegevens van MDS controleren met MDS Configuration Manager, wordt de versie van MDS verschilt van de versie van SQL Server.

Oplossing

Informatie over het service pack voor SQL Server-2012

Dit probleem wilt oplossen, ophalen van het meest recente servicepack voor Microsoft SQL Server-2012. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2755533 Het verkrijgen van het meest recente servicepack voor SQL Server-2012

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2774432 - Laatste beoordeling: zaterdag 10 november 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 op de volgende platformen
    • Microsoft SQL Server 2012 Standard
    • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2774432 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2774432

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com