Μήνυμα σφάλματος "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση" όταν οι χρήστες προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε κοινόχρηστους φακέλους

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 277644 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000.Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου, 2010.Για ναWindows 2000 τερματισμός υποστήριξης Solution Centerείναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στοΗ πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν οι χρήστες προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε κοινόχρηστους φακέλους, αυτά ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, εάν οι χρήστες δεν διαθέτουν την παράκαμψη διέλευσης ελέγχου δεξιά σε γονικούς φακέλους του κοινόχρηστου πόρου. Οι χρήστες πρέπει να έχουν αυτό το δικαίωμα να ανοίξετε τους φακέλους, και στη συνέχεια να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία ή φακέλους που βρίσκονται σε αυτούς τους φακέλους.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ενεργοποιήστε την παράκαμψη διέλευση ελέγχου του δικαιώματος χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗΕάν είναι ενεργοποιημένο το δικαίωμα χρήστη παράκαμψης διέλευσης ελέγχου, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τους φακέλους ακόμη και αν δεν έχουν δικαιώματα για αυτούς τους φακέλους. Αυτό το δικαίωμα δεν επιτρέπει στους χρήστες να παραθέσετε τα περιεχόμενα των φακέλων. Παράκαμψη Διέλευση έλεγχος είναι ένα δικαίωμα χρήστη για προχωρημένους.
  1. Στον υπολογιστή στον οποίο βρίσκεται η πρόσβαση σε κοινόχρηστο στοιχείο, ξεκινήστε την Εξερεύνηση των Windows.
  2. Άνοιγμα, και, στη συνέχεια, κάντε δεξιό κλικ στον κοινόχρηστο πόρο γονικό φάκελο που βρίσκεται απευθείας στον ριζικό κατάλογο της μονάδας δίσκου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties). Για παράδειγμα, εάν έχετε την ακόλουθη δομή φακέλου: C:\Multimedia\Music\Baroque, όπου ο φάκελος Baroque είναι κοινόχρηστο πόρο, κάντε κλικ στο φάκελο "Πολυμέσα".
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλαSecurityκαρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικΓια προχωρημένους (Advanced).
  4. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΕπαναφορά δικαιωμάτων σε όλα τα εξαρτημένα αντικείμενα και ενεργοποίηση της μεταβίβασης δικαιωμάτωνΠλαίσιο ελέγχου.
  5. Στην περιοχή καταχωρήσεις δικαιωμάτων, κάντε κλικ στο χρήστη ή την ομάδα που αντιμετωπίζει το ζήτημα που αναφέρεται στην ενότητα "Συμπτώματα" αυτού του άρθρου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠροβολή/Επεξεργασία.
  6. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται στο επιτρέπεται η στήλη, δεξιά από τοΑλλαγή φακέλου / Εκτέλεση αρχείουΕπιλογή. Εάν είναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται στη στήλη δεν επιτρέπεται, κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του.
  7. Κάντε κλικOkτρεις φορές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 277644 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB277644 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:277644

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com