Αναγν. άρθρου: 2777330 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη


Ενδέχεται κατά την προσπάθειά σας να εγκαταστήσετε το KB2756872 σε έναν Υπολογιστή με Windows 8, να παρουσιαστούν σφάλματα που εμποδίζουν την εγκατάσταση. Χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες μεθόδους για να βρείτε μια λύση για αυτά τα σφάλματα εγκατάστασης.

Περισσότερες πληροφορίες

Κατά την εγκατάσταση του KB2756872 για τα Windows 8, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλματα που εμποδίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα ζητήματα:
  • Η εγκατάσταση σταματά να ανταποκρίνεται στο 12%, 13%, 14% ή 15 %
  • Ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι λείπουν πλακίδια και εικονίδια μετά την εγκατάσταση
Για να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα, ακολουθήστε τα βήματα που σχετίζεται με το θέμα σας:

Θέμα: το πρόγραμμα εγκατάστασης σταματά να ανταποκρίνεται

Το πρόγραμμα εγκατάστασης ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται ή να σταματήσει εάν το τρέχον εγκατεστημένο πρόγραμμα οδήγησης είναι παλιό ή δεν είναι πλήρως συμβατό. Για να τερματίσετε την εγκατάσταση που καθυστερεί, ίσως χρειαστεί να αναγκάσετε τον υπολογιστή σας να σβήσει χρησιμοποιώντας το κουμπί τροφοδοσίας και να τον επανεκκινήσετε. Ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση έως 3 φορές για να διακόψετε την προσπάθεια εγκατάστασης της ενημερωμένης έκδοσης. Η επανεκκίνηση 3 φορές ενδέχεται να εμφανίσει το μενού Αντιμετώπιση προβλημάτων για προχωρημένους. Σε αυτήν την περίπτωση, επιλέξτε τις Ρυθμίσεις εκκίνησης των Windowsκαι, στη συνέχεια, επιλέξτε επανεκκίνηση.


Αφού τερματίσετε την προσπάθεια εγκατάστασης, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Προγράμματα προστασίας από ιούς ενημέρωση για

Ορισμένα προγράμματα εντοπισμού ιών ενδέχεται να παρεμποδίσουν την εγκατάσταση του KB2756872. Η ενημέρωση του προγράμματος εντοπισμού ιών μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το ζήτημα.

Επισκεφθείτε την τοποθεσία Web του κατασκευαστή του προγράμματος προστασίας από ιούς και αναζητήστε ενημερωμένες εκδόσεις για τα προγράμματα. Εγκαταστήστε τυχόν διαθέσιμες ενημερώσεις.

Για πληροφορίες σχετικά με την εύρεση λογισμικού προμηθευτές, επισκεφθείτε τηνΥλικό και λογισμικό πληροφορίες επικοινωνίας με προμηθευτές.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε το KB2771431

Εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση που περιγράφεται στο άρθρο 2771431. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης στο άρθρο 2771431.

Βήμα 3: Επαναλάβετε την εγκατάσταση του KB2756872

Εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση που περιγράφεται στο άρθρο 2756872 ξανά. Αυτή τη φορά, η εγκατάσταση θα πρέπει να εκτελεστεί κανονικά.


Θέμα 2: Λείπουν πλακίδια και εικονίδια

Για να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα, αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας των Windows και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά, τα πλακίδια και τα εικονίδια πρέπει να εμφανίζεται σωστά.


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2777330 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 9.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 8
  • Windows 8 Pro
  • Windows 8 Professional N
  • Windows RT
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2777330 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2777330

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com