Η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει διάφορα ζητήματα προβολή αναφορών μετά την εγκατάσταση του Visual Studio 2010 Service Pack 1 (SP1) ή το πακέτο αναδιανομής έκθεση Viewer 2010 SP1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2778094 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Εισαγωγή

Αυτό το άρθρο περιγράφει μια ενημερωμένη έκδοση που επιλύει δύο ζητήματα λειτουργικότητας προβολή αναφορών που προκύπτουν μετά την εγκατάσταση του Microsoft Visual Studio 2010 Service Pack 1 (SP1). Αυτά τα ζητήματα παρουσιάζονται επίσης όταν χρησιμοποιείτε το στοιχείο ελέγχου στην έκθεση Viewer 2010 SP1 πακέτο αναδιανομής Microsoft.

Θέματα που επιδιορθώνονται από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση

Θέμα 1

Κατά την απόδοση μιας έκθεσης, χρησιμοποιώντας ένα στοιχείο ελέγχου Microsoft έκθεση Viewer 2010, τη μορφή HTML της έκθεσης είναι μη συμβατές με το ακόλουθο πρότυπο "Με βάση το Web του Intranet και Internet πληροφορίες και εφαρμογές" (1194.22) της ενότητας του ηλεκτρονικά και πρότυπα προσβασιμότητας τεχνολογίας πληροφοριών (ενότητα 508) εγγράφου:
(α) πρέπει να προβλέπεται κειμένου ισοδύναμου για κάθε στοιχείο χωρίς κείμενο (για παράδειγμα, "alt", "longdesc" ή σε περιεχόμενο στοιχείου).
Συγκεκριμένα, όταν προβάλετε τον κώδικα προέλευσης HTML μιας ιστοσελίδας που περιέχει στοιχεία ελέγχου έκθεσης 2010 Viewer, αντιμετωπίζετε τα ακόλουθα:
  • Το "<label>" ετικέτα και οι σχετικές για το χαρακτηριστικό δεν χρησιμοποιούνται για να υποδείξετε σχετικές παραμέτρους εισόδου.<b00> </b00> </label>
  • Το στοιχείο εικόνας "Φόρτωση" δεν περιέχει το χαρακτηριστικό alt.
Θέμα 2

Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε το στοιχείο ελέγχου Windows Forms του 2010 προβολή αναφοράς σε μια εφαρμογή Microsoft Visual C++ MFC. Όταν ορίζετε την ιδιότητα ShowContextMenu σε False (ψευδές) για την απόκρυψη του μενού συντόμευσης, η ρύθμιση παραβλέπεται. Επομένως, προβολή αναφορών δεν απόκρυψη του μενού συντόμευσης κατά το χρόνο εκτέλεσης.

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Eφαρμόστε τη μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, σας συνιστούμε να περιμένετε έως την επόμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Για να επιλύσετε αμέσως αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Σε ειδικές περιπτώσεις, χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης μπορεί να ακυρωθεί εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημα. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης.

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης από την ακόλουθη τοποθεσία Web Microsoft Connect:
http://Connect.Microsoft.com/VisualStudio/downloads/DownloadDetails.aspx?DownloadID=47746

Προϋποθέσεις

Για να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να έχετε Microsoft έκθεση Viewer αναδιανομής 2010 Service Pack 1 (SP1) ή Microsoft Visual Studio 2010 SP1 εγκατεστημένο.

Απαίτηση επανεκκίνησης

Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης. Ωστόσο, πρέπει να επανεκκινήσετε Internet Information Services (IIS) μετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.

Για να επανεκκινήσετε τις υπηρεσίες IIS, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή σε μια γραμμή εντολών και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter:
IISRESET/RESTART
ΣημείωσηΗ παλιά έκδοση του στοιχείου ελέγχου προγράμματος προβολής αναφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εφαρμογές web, μέχρι να κάνετε επανεκκίνηση των υπηρεσιών IIS.

Πληροφορίες αντικατάστασης επείγουσας επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά μια επείγουσα επιδιόρθωση που είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως.

Πληροφορίες αρχείου

Η καθολική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, τότε μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ζώνη ώρας στο το Ημερομηνία και ώρα το στοιχείο του πίνακα ελέγχου.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση του αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Microsoft.ReportViewer.Common.dll10.0.40219.4326,392,94405-Dec-201220: 58x 86
Microsoft.ReportViewer.WebForms.dll10.0.40219.4322,138,73605-Dec-201220: 58x 86
Microsoft.ReportViewer.WinForms.dll10.0.40219.432548,97605-Dec-201220: 58x 86
ReportViewer.exe10.0.40219.4324,774,36805-Dec-201221: 46x 86
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2778094 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Report Viewer Redistributable 2010
  • Microsoft Visual Studio 2010 Service Pack 1
  • Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate
  • Microsoft Visual Studio 2010 Professional
  • Microsoft Visual Studio 2010 Premium with MSDN
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2778094 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2778094

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com