ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Μηνύματα λάθους όταν απομίμηση άλλου χρήστη και εκτελείτε ένα ερώτημα MDX σε ΑΑΠ 2012

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2779898 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να εφαρμόσετε ασφάλεια σε επίπεδο γραμμών ως δυναμική ασφάλεια σε ένα έργο του μοντέλου σε μια περίοδο λειτουργίας του Microsoft SQL Server 2012 υπηρεσιών ανάλυσης (ΑΑΠ 2012) που εκτελούνται σε λειτουργία σε μορφή πίνακα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αποτελεσματική όνομα χρήστη ή μια εφαρμογή-πελάτης ρόλος δοκιμές και, στη συνέχεια, μπορείτε να εκτελέσετε ένα ερώτημα πολυδιάστατων εκφράσεων (MDX) στην παρουσία ΑΑΠ 2012.

    Σημείωση Είστε μέλος της ομάδας Administrators στην περίοδο λειτουργίας ΑΑΠ 2012.
  • Το ερώτημα ακυρώθηκε εξαιτίας σφαλμάτων έγκυρη (για παράδειγμα, παρουσιάζεται ένα σφάλμα λήξης χρονικού ορίου ή ο χρήστης ακυρώνει τη λειτουργία).
  • Μπορείτε να εκτελέσετε ένα άλλο ερώτημα MDX.
Σε αυτό το σενάριο, λαμβάνετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αξιολόγηση της έκφρασης ασφάλεια σε επίπεδο γραμμών. Ρόλος: Όνομα ρόλου. Χρήστης:»Τομέα\UserName'. Πίνακας: Όνομα πίνακα. Μήνυμα λάθους: Η λειτουργία ακυρώθηκε από το χρήστη.
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αξιολόγηση της έκφρασης ασφάλεια σε επίπεδο γραμμών. Ρόλος: Όνομα ρόλου. Χρήστης:»Τομέας\όνομα χρήστη'. Πίνακας: Όνομα πίνακα. Μήνυμα λάθους: Η περίοδος λειτουργίας ακυρώθηκε, επειδή ξεπέρασε μια ρύθμιση χρονικού ορίου (χρονικό όριο περιόδου λειτουργίας που είναι ορφανές ή χρονικό όριο αδρανούς περιόδου λειτουργίας) ή έγινε υπέρβαση του ορίου μνήμης περιόδου λειτουργίας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πληροφοριών

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 2 για SQL Server 2012 SP1

Η ενημέρωση κώδικα για αυτό το ζήτημα κυκλοφόρησε πρώτα την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 2. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης αυτού του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τον SQL Server 2012 SP1, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2790947 Το πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 2 για SQL Server 2012 Service Pack 1
Σημείωση Επειδή το build που είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση της ενημέρωσης κώδικα περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που είχαν περιληφθεί σε προηγούμενες SQL Server 2012 SP1 έκδοση της ενημέρωσης κώδικα. Σας συνιστούμε να εξετάσετε εφαρμογή της πιο πρόσφατης έκδοσης της ενημέρωσης κώδικα που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2772858 Δημιουργεί το 2012 διακομιστή SQL που κυκλοφόρησαν μετά την κυκλοφορία του SQL Server 2012 Service Pack 1

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 5 για SQL Server 2012

Η ενημέρωση κώδικα για αυτό το ζήτημα κυκλοφόρησε πρώτα την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 5. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης αυτού του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τον SQL Server 2012, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2777772 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 5 για SQL Server 2012
Σημείωση Επειδή το build που είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση της ενημέρωσης κώδικα περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που συμπεριλήφθηκαν με την προηγούμενη 2012 του SQL Server έκδοση της ενημέρωσης κώδικα. Σας συνιστούμε να εξετάσετε εφαρμογή της πιο πρόσφατης έκδοσης της ενημέρωσης κώδικα που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
2692828 Δημιουργεί το 2012 διακομιστή SQL που κυκλοφόρησαν μετά την κυκλοφορία του SQL Server 2012

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2779898 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2012 Analysis Services
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2779898 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2779898

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com