Windows XP-gebruikers kunnen downloaden en branden van een ISO op een DVD of USB-station voor Windows 8 media

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2780338 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen


In sommige gevallen moet u downloaden en Windows 8 installatiemedia maken op een DVD of een USB-station om te herstellen van een PC met Windows 8. U bent niet branden de installatiemedia van Windows 8 vanaf een Windows XP-computer.

Oorzaak

Windows XP worden niet standaard ondersteund het branden van een ISO-bestand naar een DVD of een USB-station en moet u back-upmedia aanschaffen.

Oplossing

Belangrijk: Als het probleem is dat u wilt repareren Windows 8, moet u eerst proberen te repareren Windows 8 met het herstellen, vernieuwen of opnieuw functionaliteit in Windows 8. Dit is wat terugzetten, vernieuwen of opnieuw in te stellen zal doen:
  • Het terugzetten is een manier om het ongedaan maken van recente wijzigingen in het systeem op uw PC.
  • Vernieuwen van Windows opnieuw installeren en blijven uw persoonlijke bestanden, instellingen en toepassingen die u vanuit het archief geïnstalleerd.
  • Opnieuw instellen wordt Windows opnieuw installeren maar verwijdert bestanden, instellingen en toepassingen - met uitzondering van apps die is meegeleverd bij uw PC.
Volg de stappen HierAls u wilt herstellen, vernieuwen of opnieuw instellen van uw PC.

Als u zich niet kunt terugzetten, vernieuwen of opnieuw instellen van uw PC, voert u een van deze methoden voor het verkrijgen van back-upmedia of Windows 8 ISO branden op een DVD of USB-station:

Methode 1: Back-upmedia verkrijgen:


  • Optie 1: als u Windows 8 online uit gekochtWindowsmaar niet de optie voor het opnemen van een back-up Windows 8-DVD hebt geselecteerd, mag u deSamenvatting van Windows-volgordede pagina back-upmedia aanschaffen en deze aan u verzonden.  U zult uw order en e-mailadres aan te melden.
  • Optie 2: als u geen Windows 8 van de Microsoft Store hebt aangeschaft, kunt u contact opnemen met de leverancier waar u oorspronkelijk Windows 8 voor informatie over de opties voor het verkrijgen van back-upmedia.
 

Methode 2: De Windows 8 ISO-bestand naar DVD of USB-station met een andere computer zetten


Belangrijke opmerking: gebruik een andere PC, moeten beide computers dezelfde CPU architectuur. Zo kan niet u downloaden en branden van het ISO-bestand van een 32-bits versie van Windows 7 en dat bestand vervolgens Windows 8 installeren op een 64-bits PC gebruiken. De alternatieve PC moet ook voldoen aan alle andere systeemvereisten voor het installeren van Windows 8.

Als u toegang tot een Windows Vista of Windows 7-computer hebt, kunt u downloaden en Windows 8 ISO branden op een DVD of USB-station voor het maken van de installatiemedia van Windows 8; en gebruik vervolgens de installatiemedia installeren of herstellen van Windows 8.

Hiertoe gaat u naar de Download Windows 8 PC pagina, zorg ervoor dat u bent verbonden met internet en dubbelklikt u op die koppeling als u wilt downloaden en start de installatie; Selecteer installeren Windows 8 en volg de instructies voor het branden van de DVD of USB-station.Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2780338 - Laatste beoordeling: zondag 9 december 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows 8
  • Windows 8 Enterprise
  • Windows 8 Pro
Trefwoorden: 
kbmt KB2780338 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2780338

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com