Emoji tekens en symbolen besturingselement ontbreken in Internet Explorer 10 in Windows 7 SP1 en Windows Server 2008 R2 SP1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2780340 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Internet Explorer 10 emoji tekens zijn niet zichtbaar en glyphs controle ontbreken op emoji-compatibele platforms met Windows 7 Service Pack 1 (SP1) of Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1). Besturingselement glyphs bevatten elementen, zoals de pijltoetsen in de schuifbalk.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen, installeer de update voor de Segoe UI symbol-lettertype in Windows 7 en Windows Server 2008 R2. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2729094 Er is een update voor het lettertype symbol Segoe UI in Windows 7 en Windows Server 2008 R2 beschikbaar

Eigenschappen

Artikel ID: 2780340 - Laatste beoordeling: dinsdag 26 februari 2013 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Internet Explorer 10
  • Windows 7 Service Pack 1
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbtshoot kbsurveynew kbmt KB2780340 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2780340

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com