Emoji tecken och specialtecken kontroll saknas i Internet Explorer 10 i Windows 7 SP1 och Windows Server 2008 R2 SP1

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2780340 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Emoji tecken visas inte i Internet Explorer 10 och kontroll tecken saknas på emoji-kompatibla plattformar som kör Windows 7 Service Pack 1 (SP1) eller Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1). Kontroll tecken innehåller element som piltangenterna i rullningslisten.

Lösning

Åtgärda problemet genom att installera uppdateringen för teckensnittet symbol Segoe UI i Windows 7 och Windows Server 2008 R2. Mer information klickar du på följande artikelnummer för att gå till artikeln i Microsoft Knowledge Base:
2729094 Uppdatering för symbolteckensnittet Segoe UI i Windows 7 och Windows Server 2008 R2

Egenskaper

Artikel-id: 2780340 - Senaste granskning: den 26 februari 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Windows Internet Explorer 10
  • Windows 7 Service Pack 1
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
Nyckelord: 
kbtshoot kbsurveynew kbmt KB2780340 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2780340

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com