"Не може да премести артикулите" грешка, когато премествате елементи Препоръчано от Outlook 2013 клиент в магазин, EAS

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2781261 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

Когато youuse Microsoft Outlook 2013 да премествате имейл съобщение елементи Препоръчано от файл с събиране на данни на Outlook (.pst файл), Магазин на протокол за интернет достъп до съобщения (IMAP), пощенска кутия на Exchange или магазин на Exchange ActiveSync (EAS) към друг EAS магазин, не можете да преместите елементите имейл съобщение. Освен това получавате следното съобщение за грешка:
Не може да премести артикулите. Папките, които се опитвате да промените не поддържат тази операция. За съжаление Exchange ActiveSync не поддържа това, което се опитвате да направите.

Причина

Този проблем възниква, защото EAS 14.0 протокол който е използван Препоръчано от EAS хранилището не поддържа движещи се елементи на имейл съобщение в магазин, EAS.

БележкаПоради това ограничение на протокола EAS 14.0 съдържанието в папката чернови на anOutlook.com сметка за плащане не може да се синхронизират с Outlook 2013 клиент.

Заобикаляне

За да заобиколите този проблем, конфигурирайте Outlook Hotmail Connector в Microsoft Office Outlook 2007 или в Microsoft Outlook 2010, за да премествате имейл съобщение елементи в магазин, EAS.

Допълнителна информация

Outlook 2013 използва EAS 14.0, за да се свържете с Outlook.com сметки (@hotmail.com, @msn.com, @live.com и @outlook.com).

Свойства

ID на статията: 2781261 - Последна рецензия: 12 септември 2013 г. - Редакция: 4.0
Важи за:
  • Microsoft Outlook 2013
Ключови думи: 
kbsurveynew kbinfo kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB2781261 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2781261

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com