"Kan ikke flytte elementene" feil når du flytter elementer fra en klient for Outlook 2013 til en butikk på EAS

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2781261 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når youuse Microsoft Outlook 2013 å flytte e-postmelding varer fra en Outlook-datafil (PST-fil), en butikk på Internet Message Access Protocol (IMAP), en Exchange-postboks eller en butikk på Exchange ActiveSync (EAS) til en annen EAS lagre, kan du ikke flytte elementene e-postmelding. I tillegg får du følgende feilmelding:
Kan ikke flytte elementene. Mappene du prøver å endre, støtter ikke denne operasjonen. Beklager, støtter Exchange ActiveSync ikke hva du skal gjøre.

Årsak

Dette problemet oppstår fordi EAS 14.0 protokoll som er brukt av EAS lager støtter ikke flytting av e-postmelding varer til en butikk på EAER.

Merk Innholdet i mappen Kladd for anOutlook.com konto på grunn av denne begrensningen av EAS 14.0-protokollen kan ikke synkroniseres til en klient for Outlook 2013.

Workaround

Du kan omgå dette problemet ved å konfigurere Outlook Hotmail Connector i Microsoft Office Outlook 2007 eller i Microsoft Outlook 2010 til å flytte elementer for e-postmelding til en butikk på EAER.

Mer informasjon

Outlook 2013 bruker EAS 14.0 til å koble til Outlook.com-kontoer (@hotmail.com, @msn.com, @live.com og @outlook.com).

Egenskaper

Artikkel-ID: 2781261 - Forrige gjennomgang: 12. september 2013 - Gjennomgang: 5.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Outlook 2013
Nøkkelord: 
kbsurveynew kbinfo kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB2781261 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2781261

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com