"Det går inte att flytta objekt" fel när du flyttar ett objekt från en klient för Outlook 2013 EAS-arkivet

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2781261 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

När youuse Microsoft Outlook 2013 att flytta e-objekt från en Outlook-datafil (PST-fil), Internet Message Access Protocol (IMAP)-arkivet, en Exchange-postlåda eller en Exchange ActiveSync (EAS) arkivet till en annan EAS lagrar, kan inte du flytta objekt i e-post. Dessutom visas följande felmeddelande:
Det går inte att flytta objekten. Mapparna du försöker ändra stöder inte den här åtgärden. Tyvärr, stöder Exchange ActiveSync inte vad du försöker göra.

Orsak

Det här problemet uppstår eftersom EAS 14,0 protokoll som används av EAS arkivet stöder inte flytta e-postmeddelande artiklar EAS-arkivet.

Obs!Innehållet i mappen Utkast i anOutlook.com konto kan inte synkroniseras till Outlook 2013-klienten på grund av denna begränsning av protokollet EAS 14,0.

Workaround

Undvik det här problemet genom att konfigurera Outlook Hotmail Connector i Microsoft Office Outlook 2007 eller Microsoft Outlook 2010 för att flytta e-objekt till ett EA-Arkiv.

Mer Information

Outlook 2013 använder EAS 14,0 för att ansluta till Outlook.com-konton (@hotmail.com, @msn.com @live.com och @outlook.com).

Egenskaper

Artikel-id: 2781261 - Senaste granskning: den 12 september 2013 - Revision: 4.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Outlook 2013
Nyckelord: 
kbsurveynew kbinfo kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB2781261 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2781261

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com