Witte lijnen worden weergegeven op het scherm van een Polycom-telefoon met Lync Phone Edition

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2781620 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u een Polycom CX500, Polycom CX600 of Polycom CX3000 telefoon met Microsoft Lync Phone Edition voor ongeveer twee jaar, lijnen horizontale witte op het scherm van de telefoon.

OpmerkingTijdens het bijwerken van het stuurprogramma van de LCD-scherm kan het probleem worden opgelost of verlenen van kredieten versoepeld.

Oplossing

Installeer de volgende cumulatieve update het probleem op te lossen:
2737911 Beschrijving van de cumulatieve update voor Lync Phone Edition voor telefoons van Polycom CX500, Polycom CX600 en Polycom CX3000: januari 2013

OpmerkingDe update mogelijk niet het probleem in sommige gevallen opgelost.

De producten van andere leveranciers die in dit artikel worden beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2781620 - Laatste beoordeling: woensdag 23 januari 2013 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Lync 2010 Phone Edition for Polycom CX500, Polycom CX600 and Polycom CX3000
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2781620 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2781620

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com