FIX: Sessie Integrator in Host Integration Server 2010 retourneert een foutbericht wanneer deze wordt aangesloten op een poort TN3270 SSL is ingeschakeld op een IBM mainframe: 'controle op certificaat Server is mislukt'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2782858 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Neem het volgende scenario:
  • U een toepassing uitvoert die sessie Integrator in Microsoft Host Integration Server 2010 verbinding met een IBM mainframe maakt met behulp van de TN3270-service.
  • Integrator sessie maakt verbinding met TCP/IP-poort 992. Dit is de TN3270-poort die door Secure Sockets Layer (SSL) worden ondersteund.
  • De sessie Integrator-toepassing is geconfigureerd als CertificateCheck = TNCertificateCheck.None om aan te geven dat het certificaat niet worden gecontroleerd.

In dit scenario als het certificaat op de IBM-mainframe groot is, retourneert sessie Integrator de volgende uitzondering wanneer verbinding wordt gemaakt met het IBM mainframe-systeem:
Microsoft.HostIntegration.SNA.Session.SessionException: De Server certificaat controle is mislukt.

Dit probleem treedt bijvoorbeeld op als het certificaat dat wordt gebruikt voor de verbinding TN3270 SSL 4.000 bytes lang is. Dit probleem treedt niet op als het certificaat 1500 bytes lang is is.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de sessie Integrator verkeerd leest de certificaatgegevens.

Oplossing

Informatie over de cumulatieve

De oplossing voor dit probleem wordt opgelost, is opgenomen in cumulatieve updatepakket 6 voor Host Integration Server 2010. Voor meer informatie over het verkrijgen van het cumulatieve updatepakket, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2752426 Cumulatieve updatepakket 6 voor Host Integration Server 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is 'Van toepassing op'.

Referenties

De producten van andere leveranciers die in dit artikel wordt beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2782858 - Laatste beoordeling: donderdag 29 november 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2782858 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2782858

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com