Informatie over het handmatig migreren van SharePoint Online-inhoud

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2783484 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.

U weet niet welke versie van Office 365 u gebruikt? Ga naar de volgende Microsoft-website:
Gebruik ik Office 365 na de upgrade van de service?
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Offboarding is de mogelijkheid om gegevens te verplaatsen van Microsoft Office 365 tot bestandsshares of op een lokale computer. Dit is een handmatig proces. Dit document beschrijft de stappen voor het opslaan van een Microsoft SharePoint-bibliotheek of -lijst documentinhoud vanuit een Microsoft SharePoint Online-omgeving op bestandsshares of op een lokale computer.

Dit document heeft betrekking op de volgende SharePoint Online archief scenario's:
 • De beheerder of site-eigenaar archieven van de inhoud van een documentbibliotheek van SharePoint Online. Dit is een handmatig proces wanneer u SharePoint Online.
 • Beheerder of lijsteigenaar met de inhoud van een SharePoint-lijst-archieven. Dit is een handmatig proces wanneer u SharePoint Online.
 • Beheerder of lijsteigenaar de volgende gegevens van een SharePoint-lijst naar Microsoft Office Outlook-archieven:
  • Agenda-items
  • Contactpersonen-items
  • Documentbibliotheken
  • Discussielijsten
  • Taken
Dit document niet betrekking hebben op de volgende scenario's:
 • Migratie van SharePoint-inhoud naar een lokale SharePoint-installatie van SharePoint Online: inhoud overbrengen tussen SharePoint Online en lokale SharePoint-installaties wordt niet ondersteund in deze versie van SharePoint Online.
 • Behoud van de eigenschappen voor content, functionaliteit en relaties: de inhoud van de SharePoint-lijst in werkblad of database tabel kan worden gearchiveerd. Deze werkbladen of tabellen bevatten de inhoud van de SharePoint-lijst. Echter worden niet de eigenschappen, machtigingen, functionaliteit en relaties tussen de verschillende tabellen en de tabelinhoud bewaard.

PROCEDURE

SharePoint Online bibliotheek documentinhoud archiveren

Als u wilt archiveren SharePoint Online bibliotheek documentinhoud, moet u verbinding maken met SharePoint Online sites van uw organisatie zijn. U kunt de inhoud van uw documentbibliotheek downloaden en deze opslaan als een ander bestand. SharePoint Online-beheerders kunnen bekijken, downloaden en opslaan van alle documentinhoud bibliotheek in SharePoint Online sites van hun organisatie. Site-eigenaren kunnen bekijken, downloaden en opslaan van de bibliotheek van alle documentinhoud van sites waarvoor ze beheerdersmachtigingen hebben.

Ga als volgt te werk om de inhoud van de documentbibliotheek archiveert:
 1. Een lokale map voor het opslaan van uw bibliotheek documentinhoud te maken.
 2. Ga naar de SharePoint-documentbibliotheek.
 3. Selecteer op het lint Office Bibliotheek, en klik vervolgens op Openen met Windows Verkenner.
 4. Blader in Windows Verkenner naar de map Gedeelde documenten waarin de bestanden die u wilt opslaan.
 5. Selecteer de bestanden die u wilt opslaan, klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden en klik vervolgens op Kopiëren.
 6. Klik met de rechtermuisknop op de map waarin u de bestanden opslaan en klik vervolgens op Plakken.
 7. Herhaal deze procedure voor elke SharePoint-documentbibliotheek.

  Opmerking Als de instellingen van Windows Verkenner verborgen bestanden en mappen worden weergegeven, ziet u verborgen mappen in de structuur van het document library. Deze mappen bevatten ASPX-pagina's en veilig kunnen worden genegeerd.
SharePoint-documentbibliotheken kunnen allerlei bestandstypen bevatten en SharePoint slaat informatie over elk bestand dat SharePoint worden opgeslagen. De meeste van deze andere gegevens wordt niet behouden wanneer bestanden worden gedownload. De volgende informatie is niet zo behouden wanneer een bestand wordt gedownload:
 • Eigenschappen van document
 • Machtigingen voor bestandstoegang
 • Relatieve koppelingen tussen bestanden
 • Werkstroomgegevens
 • Versiegegevens
 • Sjablonen

Archiveren van de SharePoint-lijst

Als u wilt archiveren SharePoint Online bibliotheek documentinhoud, moet u verbinding maken met SharePoint Online sites van uw organisatie zijn. De persoon die voor het archiveren van de inhoud van de SharePoint-lijst moet hebben 2010 van Microsoft Office Excel of Microsoft Office Access 2010 is geïnstalleerd.

De volgende typen SharePoint-lijsten kunnen worden gekoppeld aan Outlook:
 • Agenda
 • Contactpersonen
 • Taken
 • Documentbibliotheken
 • Discussie
 • Lijsten
Als u wilt archiveren naar Office Excel SharePoint-lijstgegevens, als volgt te werk:
 1. Ga naar de SharePoint-lijst.
 2. Selecteer op het lint Office Lijst of Bibliotheek, en klik vervolgens op Exporteren naar Excel.
 3. Selecteer Open.
 4. Onder Gegevens importeren, selecteer waar u de gegevens plaatsen (als dit van toepassing is). De lijst is geëxporteerd naar Excel.
 5. U kunt het bestand naar uw lokale map opslaan.
 6. Herhaal deze procedure voor elke SharePoint-lijst.

  OpmerkingDit proces worden gegevens opgeslagen in een lijst. De werkelijke inhoud, zoals bestanden en bijlagen worden niet opgeslagen wanneer u deze methode gebruikt.
Als u wilt archiveren SharePoint-lijstgegevens Office Access, de volgende stappen uit:
 1. Ga naar de SharePoint-lijst.
 2. Selecteer Lijst of Bibliotheek en klik vervolgens op Gegevensbladweergave.
 3. Klik op het lint Office Het taakvenster weergeven.
 4. Selecteer Exporteren naar Access, selecteert u een nieuwe of bestaande database en klik vervolgens op OK. De lijst is geëxporteerd naar Access.
 5. U kunt het bestand naar uw lokale map opslaan.
 6. Herhaal deze procedure voor elke SharePoint-lijst.

  OpmerkingDit proces worden gegevens opgeslagen in een lijst. De werkelijke inhoud, zoals bestanden en bijlagen worden niet opgeslagen wanneer u deze methode gebruikt.
Als u wilt archiveren een lijst met SharePoint-agenda naar Office Outlook 2010, de volgende stappen uit:
 1. Ga naar de SharePoint-agenda moeten worden gearchiveerd.
 2. Selecteer op het lint Office Agenda, en selecteer vervolgens Verbinding maken met Outlook.
 3. Op de Acties menu, klikt u op Verbinding maken met Outlook, en klik in het dialoogvenster Microsoft Office Outlook Ja. De agenda is in Outlook opgeslagen.
 4. Als de SharePoint-agenda uit Outlook verwijderen, klik met de rechtermuisknop op het tabblad dat is gekoppeld aan de SharePoint-agenda in uw Outlook-agenda weergeven en klik vervolgens opVerwijderen <name of="" calendar=""></name>.
Als u wilt archiveren een lijst met SharePoint-contactpersonen aan Office Outlook 2010, de volgende stappen uit:
 1. Ga naar de lijst met contactpersonen van SharePoint.
 2. Selecteer op het lint Office Lijst, en selecteer vervolgens Verbinding maken met Outlook.
 3. Op de Acties menu, klikt u op Verbinding maken met Outlook, en klik in het dialoogvenster Microsoft Office Outlook Ja. De lijst met contactpersonen is in Outlook opgeslagen.
 4. Om de lijst met contactpersonen uit Outlook wilt verwijderen, klik met de rechtermuisknop op de map met contactpersonen die verbonden met de SharePoint-site en klik vervolgens opVerwijderen <name of="" contacts="" folder=""></name>.
Als u wilt archiveren een lijst met SharePoint-taken van Office Outlook 2010, de volgende stappen uit:
 1. Ga naar de taken van de SharePoint-lijst.
 2. Selecteer op het lint Office Lijst, en selecteer vervolgens Verbinding maken met Outlook.
 3. Op de Acties menu, klikt u op Verbinding maken met Outlook, en klik in het dialoogvenster Microsoft Office Outlook Ja. De takenlijst is in Outlook opgeslagen.
 4. Als u wilt de verbonden takenlijst uit Outlook verwijderen, klik met de rechtermuisknop op de map met taken die verbonden met de SharePoint-site en klik vervolgens opVerwijderen <name of="" tasks="" folder=""></name>.
Als u wilt archiveren SharePoint-documentbibliotheken aan Office Outlook 2010, de volgende stappen uit:
 1. Ga naar de SharePoint-documentbibliotheek.
 2. Selecteer op het lint Office Bibliotheek, en selecteer vervolgens Verbinding maken met Outlook.
 3. Op de Acties menu, klikt u op Verbinding maken met Outlook, en klik in het dialoogvenster Microsoft Office Outlook Ja. De bibliotheek wordt opgeslagen in Outlook.
 4. Als de map Gedeelde documenten uit Outlook verwijderen, klik met de rechtermuisknop op de map Gedeelde documenten die verbonden met de SharePoint-site en klik vervolgens opVerwijderen <name of="" shared="" documents="" folder=""></name>.
Als u wilt archiveren een discussiebord SharePoint-lijst naar Office Outlook 2010, de volgende stappen uit:
 1. Ga naar de SharePoint-discussielijst.
 2. Selecteer op het lint Office Bibliotheek, en selecteer vervolgens Verbinding maken met Outlook.
 3. Op de Acties menu, klikt u op Verbinding maken met Outlook, en klik in het dialoogvenster Microsoft Office Outlook Ja. De bibliotheek wordt opgeslagen in Outlook.
 4. Als de discussielijst uit Outlook verwijderen, klik met de rechtermuisknop op de map Gedeelde documenten die verbonden met de SharePoint-site en klik vervolgens opVerwijderen <name of="" discussion="" list="" folder=""></name>.
SharePoint-werkruimte is een andere optie waarmee u off line nemen van SharePoint-items en deze opslaan op uw lokale computer. Zie de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het gebruik van SharePoint Workspace 2010:
Aan de slag met SharePoint Workspace 2010

Bekende beperkingen

De inhoud van de SharePoint-lijst moet worden geëxporteerd naar Office Excel of Access-database. Eenvoudige lijsten kunnen worden geëxporteerd naar Excel. Als de inhoud van een enkele cel van Excel cel maximale limiet 32.767 tekens overschrijdt, is gaat de informatie die groter is dan de maximale echter verloren. Als u uw lijsten bevatten grote cellen, moet u naar Access exporteert.

SharePoint-lijsten worden gebruikt voor het hosten van complexe gegevens zoals wiki's en blogs. Deze complexe formulieren bestaan uit verschillende tabellen. Blog-tabellen zijn bijvoorbeeld als volgt: categorieën, berichten, opmerkingen, koppelingen en andere Blogs. Voor de beste resultaten naar Access exporteren wiki's en blogs. Als wiki's en blogs zijn geëxporteerd naar Access, wordt elk van deze tabellen correct geëxporteerd. Alle eigenschappen, machtigingen en relaties tussen tabellen en de inhoud zijn echter verloren gegaan.

Wanneer u gegevens naar Access of Excel exporteert, kunt u lijstgegevens worden opgeslagen. Echter won't bijlagen en documenten in de lijst worden gearchiveerd. Als u wilt archiveren van documenten en bijlagen, volg de instructies in de sectie 'Archief SharePoint Online bibliotheek documentinhoud'.

Aanvullende bronnen

Voor meer informatie over het gebruik en het 'Openen met Explorer' problemen oplossen, klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base weer te geven:
2629108 Het gebruik van de opdracht 'Openen met Explorer' en het oplossen van problemen met deze optie in SharePoint Online voor Office 365
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over gegevens draagbaarheid in SharePoint Online:
Gegevens draagbaarheid
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het synchroniseren van een lijst van SharePoint 2010 met behulp van Access 2010:
Een lijst van SharePoint 2010 synchroniseren met Access 2010


Nog steeds hulp nodig? Ga naar de 365 Office-Community website.

Eigenschappen

Artikel ID: 2783484 - Laatste beoordeling: woensdag 6 maart 2013 - Wijziging: 7.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office SharePoint Online
Trefwoorden: 
o365 o365e o365a o365p o365m o365062011 pre-upgrade kbmt KB2783484 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2783484

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com