Ένα κρυφό χρήστη εξακολουθεί να εμφανίζεται στις πληροφορίες της εταιρείας του βιβλίου διευθύνσεων στο OWA σε περιβάλλον Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2783779 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Απόκρυψη του γραμματοκιβωτίου ενός χρήστη από τις λίστες διευθύνσεων του Exchange σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2007.
  • Ο χρήστης έχει έναν διευθυντή του οργανισμού.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Outlook Web Access (OWA) για να προβάλετε τις πληροφορίες του οργανισμού σχετικά με τη διαχείριση του χρήστη στο βιβλίο διευθύνσεων.
Σε αυτό το σενάριο, το κρυφό χρήστη εξακολουθεί να εμφανίζεται σε Άμεσες αναφορές του διαχειριστή στο βιβλίο διευθύνσεων.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η ιδιότητα HiddenFromAddressListsValue του χρήστη κρυφά δεν μεταβιβάζεται, όταν ο διακομιστής Exchange δημιουργεί το φίλτρο παραλήπτη ανάγνωση περιόδου λειτουργίας υπηρεσίας καταλόγου Active Directory για άμεσες αναφορές προβολή και στην προβολή ομάδας διανομής.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συνάθροιση ενημερώσεων:
2788321 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 10 για τον Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα παρόμοιο θέμα που παρουσιάζεται στον Exchange Server 2010, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2635223 Ένα κρυφό χρήστη εξακολουθεί να εμφανίζεται στις πληροφορίες της εταιρείας του βιβλίου διευθύνσεων στο OWA σε περιβάλλον Exchange Server 2010

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2783779 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2783779 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2783779

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com