Een verborgen gebruiker nog steeds wordt weergegeven in de informatie over de organisatie van adresboek in OWA in een omgeving met Exchange Server 2007

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2783779 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Overweeg het volgende scenario:
  • U verbergt het postvak van een gebruiker uit de adreslijsten van Exchange in een Microsoft Exchange Server 2007-omgeving.
  • De gebruiker heeft een manager in de organisatie.
  • Outlook Web Access (OWA) kunt u informatie over de organisatie over de manager van de gebruiker in het adresboek weergeven.
In dit scenario wordt de verborgen gebruiker nog steeds wordt weergegeven in Directe ondergeschikten van de manager in het adresboek.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de eigenschap HiddenFromAddressListsValue van de verborgen gebruiker niet wordt doorgegeven wanneer de Exchange-server het Active Directory-sessie lezen ontvanger filter voor Direct rapportweergave en distributie groep weergeven genereert.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door het volgende updatepakket te installeren:
2788321 Beschrijving van Update Rollup 10 voor Exchange Server 2007 servicepack 3

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Voor meer informatie over een vergelijkbaar probleem dat in Exchange Server 2010 optreedt, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2635223 Een verborgen gebruiker nog steeds wordt weergegeven in de informatie over de organisatie van adresboek in OWA in een omgeving met Exchange Server 2010

Eigenschappen

Artikel ID: 2783779 - Laatste beoordeling: dinsdag 12 februari 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 op de volgende platformen
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2783779 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2783779

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com