Τρόπος κατάργησης της προειδοποίησης ασυμφωνία αυτόματου εντοπισμού στο Outlook 2007, το Outlook 2010 και Outlook 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2783881 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Όταν το Microsoft Outlook εκτελεί μια λειτουργία αυτόματου εντοπισμού και προσπαθεί να συνδεθεί με ένα τελικό σημείο υπηρεσίας όπου το αναμενόμενο όνομα δεν είναι παρόν στο πιστοποιητικό Secure Sockets Layer (SSL) του διακομιστή, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα που μοιάζει με το ακόλουθο κείμενο:
Το όνομα του πιστοποιητικού ασφαλείας δεν είναι έγκυρο ή δεν συμφωνεί με το όνομα της τοποθεσίας.

Θέλετε να συνεχίσετε;

Όταν παρουσιαστεί αυτό το μήνυμα προειδοποίησης, μπορείτε να κάνετε κλικ ΝαιΓια να αποδεχτείτε την προειδοποίηση. Ωστόσο, αυτό ενδέχεται να εμφανιστούν την επόμενη φορά που εκτελείται αυτόματου εντοπισμού.

Εσείς ή οι διαχειριστές μπορεί να θέλετε να αποκρύψετε το προειδοποιητικό μήνυμα για μια συγκεκριμένη απόληξη HTTP που βρίσκεται στον οργανισμό σας. Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να γίνει αυτό.

Αιτία

Εμφανίζεται το προειδοποιητικό μήνυμα όταν ισχύουν όλες οι ακόλουθες συνθήκες:
 • DNS και η υπηρεσία IIS εγκαθίστανται στον ίδιο διακομιστή, για παράδειγμα DC1.contoso.com.
 • Δημιουργείται μια εγγραφή διακομιστή ονόματος (NS) για το διακομιστή.
 • Η υπηρεσία IIS έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί Secure Sockets Layer (SSL).

Το Outlook χρησιμοποιεί το τμήμα ονόματος τομέα του διεύθυνση SMTP του χρήστη σε ερώτημα DNS. Σε αυτό το παράδειγμα, το όνομα τομέα είναι contoso.com. Το Outlook επιλύει contoso.com σε μια εγγραφή NS για το διακομιστή DNS. Στο διακομιστή DNS, οι υπηρεσίες IIS έχουν ρυθμιστεί για να χρησιμοποιήσετε ένα πιστοποιητικό SSL. Το αντικείμενο του πιστοποιητικού SSL είναι DC1.contoso.com. Ωστόσο, το Outlook προσπαθεί να συνδεθεί με https://contoso.com/autodiscover/autodiscover.xml. Η ασυμφωνία ονόματος πιστοποιητικού κάνει το Outlook για να εμφανιστεί το προειδοποιητικό μήνυμα που περιγράφεται παραπάνω.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Μέθοδος 1: Επανέκδοση ενός πιστοποιητικού που περιλαμβάνει το όνομα τομέα με το το εναλλακτικό όνομα θέματος

Επανέκδοση ενός πιστοποιητικού που περιλαμβάνει το όνομα τομέα (contoso.com) ως το το εναλλακτικό όνομα θέματος. Το διάλυμα αυτό μπορεί να είναι κατάλληλη Εάν δεν είναι δυνατό να υλοποιούν κλειδιά μητρώου μέσω υπολογιστή-πελάτη, ή εάν έχετε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό τομέων.

Μέθοδος 2: Μην εγκαταστήσετε την υπηρεσία IIS και DNS στον ίδιο διακομιστή

Εγκαταστήστε τους ρόλους των υπηρεσιών IIS και DNS σε ξεχωριστούς διακομιστές.

Μέθοδος 3: Δεν εγκαταστήσετε ή να συνδέσετε ένα πιστοποιητικό SSL στο διακομιστή DNS που εκτελεί τις υπηρεσίες IIS

Εάν η τοποθεσία των υπηρεσιών IIS δεν απαιτεί SSL, μπορείτε να καταργήσετε το πιστοποιητικό. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποσυνδέσετε TCP 443 (θύρα SSL) από την προεπιλεγμένη τοποθεσία Web.

Μέθοδος 4: Ρύθμιση παραμέτρων του Outlook ώστε να επιτρέπεται η σύνδεση με το όνομα τομέα που δεν ταιριάζουν

Σημαντικόαυτή την ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Outlook για να παραβλέψετε την ασυμφωνία όνομα και να συνδεθείτε με μια συγκεκριμένη απόληξη HTTP, μπορείτε να ορίσετε ή να αναπτύξετε μια τιμή μητρώου. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κλείστε το Outlook.
 2. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
  • Στα Windows Vista, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη
   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Κουμπί "Έναρξη"
   , τύπος regedit με το Έναρξη αναζήτησης πλαίσιο και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.

   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Δικαιώματα ελέγχου λογαριασμού χρήστη
   Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή κάντε κλικ στο κουμπί Συνεχίστε.
  • Στα Windows XP, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, τύπος regedit με το Άνοιγμα πλαίσιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
 3. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί για να επιλέξετε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\xx.0\Outlook\AutoDiscover\RedirectServers
  Σημείωση Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\xx.0\Outlook\AutoDiscover\RedirectServers
  Όπου xx είναι 12.0 για το Outlook 2007, 14,0 για το Outlook 2010 και 15,0 για το Outlook 2013.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή του Επεξεργασία μενού, σημείο Νέα, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Η τιμή συμβολοσειράς.
 5. Πληκτρολογήστε το όνομα του διακομιστή HTTPS στην οποία αυτόματου εντοπισμού μπορεί να συνδεθείτε χωρίς προειδοποίηση για το χρήστη και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER. Για παράδειγμα, για να επιτρέψετε μια σύνδεση με https://contoso.com, το πρώτο όνομα τιμή συμβολοσειράς (REG_SZ) θα είναι ως εξής:

  Ηλιοτεχνική α.ε.COM
 6. Δεν έχετε να προσθέσετε κείμενο για τοΤιμή δεδομένων πλαίσιο. Η στήλη δεδομένων θα πρέπει να παραμείνει κενό για τις τιμές συμβολοσειράς που δημιουργείτε.
 7. Για να προσθέσετε περισσότερους διακομιστές HTTPS, στην οποία μπορούν να συνδεθούν αυτόματου εντοπισμού, χωρίς να εμφανίσει προειδοποίηση, επαναλάβετε τα βήματα 4 και 5 για κάθε διακομιστή.
 8. Σχετικά με το Το αρχείο μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος Για να κλείσετε τον Επεξεργαστή μητρώου.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του Microsoft TechNet:
.aspx http://technet.Microsoft.com/en-us/library/bb124251 (EXCHG.80)

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2783881 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2783881 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2783881

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com