PROCEDURE: Verbinding maken met Terminal Services met kleuren resolutie hoger Is dan 256 in Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 278502 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel ziet u hoe u verbinding met Windows XP Terminal Services met een beeld scherm resolutie die hoger is dan 256-kleuren.

Wanneer u verbinding maakt met een computer met Microsoft Windows XP door met de client met Windows XP verbinding met extern bureau blad, kunt u de kleur selecteren resolutie waarmee je de clientsessie uit te voeren. Dit functie kunt u bij een hogere resolutie dan de voormalige beperking van 256 kleuren. Als u deze waarde selecteert, zijn u echter niet gegarandeerde verbinding zo hoog een resolutie die u, selecteert omdat de client de instelling is slechts een van de facetten vereist voor het genereren van een bepaalde kleur resolutie van de sessie.


Video resolutie voor Windows XP Terminal Services verhogen

Wanneer u verbinding maakt met een Windows XP-computer met behulp van de Remote Desktop Connection client, kunt u voor de client uit te voeren met meer dan 256 kleuren. Voordat u een kleuren resolutie opgeeft, moet u eerst verbindingen met externe bureau bladen instellen. Hiertoe gaat u als volgt te werk:
 1. RechterMijn Computer, klik opEigenschappen, en klik vervolgens op deExternetabblad.
 2. Schakel deToestaan dat gebruikers extern verbinding kunnen maken Met deze computerhet selectie vakje en klik vervolgens opOK.
 3. Start op een andere computer, externe bureau blad verbindingen. Naar klikt u opStart, wijsProgramma's, wijsAccessoires, wijsCommunicatie, en klik vervolgens opVerbinding met extern bureau blad.
 4. Typ de naam van de computer waarmee u verbinding maakt .
 5. Klik op deOptiesknop om het verbindings venster uitvouwen.
 6. Op deWeer geventab, selecteer een hogere kleuren resolutie dan 256.
 7. Klik opVerbinding makenom te beginnen met de sessie.

Groepsbeleid instellen voor maximale kleur diepte van Terminal Services

In veel gevallen, nadat u deze stappen uitvoert, de client nog steeds maakt verbinding met 256 kleuren in plaats van waarde die u hebt opgegeven deVerbinding met extern bureau bladvak. Dit probleem kan optreden als gevolg van een Groepsbeleid op de Windows XP-computer waarmee de maximale kleur diepte die kan worden door de client is onderhandeld. In Windows XP is de standaard-beleidsinstelling 256 kleuren, maar deze instelling kan worden gewijzigd met Groepsbeleid Editor.

Volg de Groepsbeleid-Editor gebruikt om de instelling te wijzigen deze stappen:
 1. Klik opStart, klik opUitvoeren, en typ vervolgensMMC.
 2. Klik op deConsolemenu, klikt u opSoftware-module, en klik vervolgens opToevoegen. SelecteerGroepsbeleid.
 3. Klik opToevoegen, Controleer bepaaldeLokale Computeris geselecteerd in hetGroeps beleidsobjectklikt u opVoltooien, en klik vervolgens opSluiten.
 4. SelecteerComputer configuratie, klik opBeheersjablonen, en klik vervolgens opTerminal Services.
 5. SelecteerMaximale kleur diepte beperkenen instellen het is om de gewenste kleur diepte.
Nadat u deze instelling wijzigt, moet u kunnen opgeven van meer dan de standaard waarde 256 kleuren instellen en de client verbinding instellen met die resolutie, zolang het niet hoger is dan de instelling die u opgegeven.

OPMERKING: U kan geven en verbinding maken met een hogere resolutie dan de video hardware kan ondersteunen. Dus als er een video kaart in uw computer die maximaal 256 kleuren ondersteunt, kunt u geen verbinding met een sessie met een hogere resolutie.


Eigenschappen

Artikel ID: 278502 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbdisplay kbenv kbhowtomaster kbmt KB278502 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:278502

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com