Hög version bucket på postlådeservern Exchange Server 2010

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2786772 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

På en postlåda 2010 för Exchange-server kan Information Store-tjänsten svarar inte och så småningom demontera eller framtvinga avslutas. När detta inträffar håller Exchange-användare tar emot ett RPC-fel som du försöker kontakta Exchange. Om du använder Resursövervakaren för att visa värden för Version Buckets fördelas under MSExchange databas-> instanser hittar du att värdet ökar ständigt för en eller flera databaser tills dessa databaser går sönder.

10027-Händelse kan loggas när problemet uppstår.

Event ID: 10027
Source: MSExchangeIS
Description: There are 5 RPC requests for the mailbox "<User>" on the database "<Database>" that have taken an abnormally long time to complete. This may be indicative of performance issues with your server.

Orsak

Det här problemet beror på ett programfel som medför att Information Store-tjänsten på en oändlig loop när en databas uppdateras.

Lösning

En snabbkorrigering är nu tillgänglig från Microsoft. Den är avsedd att lösa det problem som beskrivs i denna artikel. Använd den endast på datorer som just detta problem. Den här snabbkorrigeringen kan komma att testas igen. Om inte störs alltför mycket av detta problem rekommenderar vi att du väntar på nästa P1 som innehåller den här snabbkorrigeringen.

Om du vill lösa problemet omedelbart kan du kontakta Microsoft Support för att få snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer till Microsoft Customer Support Services och information om supportkostnader finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! I särskilda fall avbrytas avgifter som normalt har påförts för supportsamtal om en supporttekniker fastställer att en särskild uppdatering kan lösa ditt problem. De vanliga supportkostnaderna gäller för övriga supportfrågor och problem som inte uppfyller kraven för den aktuella uppdateringen.P1-versionen av den här P2 har de filattribut (eller senare filattribut) som visas i följande tabell. Datum och tider för dessa filer anges i UTC (Coordinated Universal Time). När du visar filinformationen konverteras den till lokal tid. Om du vill se skillnaden mellan UTC-tid och lokal tid på Tidszon fliken i den Datum och tid På Kontrollpanelen.

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Egenskaper

Artikel-id: 2786772 - Senaste granskning: den 25 november 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Nyckelord: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbmt KB2786772 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2786772

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com