"Det oppstod et problem under tilkobling til Microsoft Office Outlook. Outlook er ikke installert eller konfigurert på riktig måte"feilmelding når du logger på Lync Online ved hjelp av Lync 2010

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2787613 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.

Ikke sikker på hvilken versjon av Office 365 du bruker? Gå til følgende Microsoft-webområde:
Bruker jeg Office 365 etter oppgraderingen service?
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Når du logger på Microsoft Lync Online ved hjelp av Microsoft Lync 2010 på en datamaskin som kjører Microsoft Outlook, får du følgende feilmelding:
Det oppstod et problem under tilkobling til Microsoft Office Outlook. Outlook er ikke installert eller konfigurert på riktig måte. Reparere eller installere Outlook på nytt og deretter logger du av og logger på Lync.
I tillegg kan du oppleve følgende problemer:
 • Informasjon om tilstedeværelse i Outlook, vises ikke.
 • Samtalelogg, lagres ikke.
 • Kontaktkort viser feil informasjon eller ingenting i det hele tatt.
 • Du kan ikke sende e-postmeldinger fra Lync.
 • Du kan ikke planlegge et møte fra Lync.
 • Du kan ikke åpne mappen voice mail fra Lync.
 • Du kan ikke åpne mappen samtalelogg fra Lync.
 • Du kan ikke synkronisere med Exchange-representanter.

LØSNING

Lync 2010 kobler til via en MAPI-tilkobling til Outlook. Hvis Lync ikke kan gjøre denne tilkoblingen, virker ikke funksjonene som er oppført i delen "Problemet". Eller du kan bli bedt om å koble til Microsoft Lync 2010 MAPI COM-serveren. Du bør angi legitimasjon for å koble Lync til Exchange-postboksen, og deretter vise den MAPI-informasjon området i skjermbildet Lync konfigurasjonsinformasjon. (Hvis du vil åpne skjermbildet konfigurasjonsinformasjon for Lync, holder du nede Ctrl-tasten og deretter høyreklikker du Lync-ikonet i systemstatusfeltet for Windows.) Den MAPI-informasjon området kan vise noe som ligner på følgende:

Skjul dette bildetVis dette bildet
2799335


Hvis MAPI-tilkoblingen er nede, må du kontrollere at UCMapi32.exe eller UCMapi64.exe kjører i Windows Oppgavebehandling. UCMapi er ansvarlig for å gjøre Outlook og Lync for bestemte kommunisere funksjonalitet. UCMapi er startet omtrent 30 sekunder etter at Lync starter. Imidlertid Hvis prosessen slutter å svare eller på annen måte forhindret fra å kjøre, mislykkes Outlook MAPI tilkoblingen.

Som en siste utvei, reparere eller installere Outlook 2010 og Lync 2010, og deretter logge av og deretter logge på til Lync 2010. Hvis du vil gjøre dette, gjør du følgende:
 1. Reparere Lync 2010 og Microsoft Office-installasjoner fra Kontrollpanel, og deretter se om problemet er løst.
 2. Hvis reparasjonen Lync og Office ikke løser problemet, kan du utføre en ny installasjon av Lync 2010 og Office i følgende rekkefølge:
  1. Avinstallere Office.
  2. Avinstallere Lync 2010.
  3. Installere Office på nytt.
  4. Sette opp og konfigurere en Outlook-profil.
  5. Installere Lync 2010.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Disse problemene oppstår fordi Lync, Outlook eller Lync-tillegget for Outlook-installasjonen er skadet og må installeres på nytt.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2787613 - Forrige gjennomgang: 31. mai 2013 - Gjennomgang: 7.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office Communications Online
Nøkkelord: 
o365 o365e o365p o365a o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbgraphxlink o365m kbmt KB2787613 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2787613

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com