"Det gick inte att ansluta till Microsoft Office Outlook. Outlook är inte installerat eller konfigurerat"felmeddelande när du loggar in på Lync Online med hjälp av Lync 2010

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2787613 - Visa produkter som artikeln gäller.

Är du osäker på vilken version av Office 365 du använder? Gå till följande Microsoft-webbplats:
Använder jag Office 365 efter tjänstuppgraderingen?
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

När du loggar in på Microsoft Lync Online med hjälp av Microsoft Lync 2010 på en dator som kör Microsoft Outlook visas följande felmeddelande:
Det gick inte att ansluta till Microsoft Office Outlook. Outlook är inte installerat eller konfigurerat. Reparera eller installera om Outlook, och sedan logga ut och logga in på Lync.
Dessutom kan kan följande problem uppstå:
 • Närvaroinformation i Outlook visas inte.
 • Tidigare konversationer sparas inte.
 • Kontaktkort visa felaktig information eller ingenting alls.
 • Du kan inte skicka e-postmeddelanden från Lync.
 • Du kan inte schemalägga ett möte från Lync.
 • Du kan inte öppna e-postmappen röst från Lync.
 • Du kan inte öppna mappen Tidigare konversationer från Lync.
 • Du kan inte synkronisera med Exchange-ombud.

LÖSNING

Lync 2010 ansluter till Outlook via en MAPI-anslutning. Om Lync inte gör anslutningen, fungerar inte de funktioner som nämns i avsnittet "Problem". Eller du kan uppmanas att ansluta till Microsoft Lync 2010 MAPI COM-servern. Du bör ange autentiseringsuppgifter för att ansluta Lync till Exchange-postlådan och sedan visa den MAPI-Information området på skärmen Lync konfigurationsinformation. (Om du vill öppna fönstret konfigurationsinformation för Lync, håller du ned CTRL och högerklicka på ikonen för Lync i Windows meddelandefält.) Den MAPI-Information området visas något av följande slag:

Dölj bildenVisa bilden
2799335


Om MAPI-anslutningen kopplas ned, måste du kontrollera att UCMapi32.exe eller UCMapi64.exe körs i Aktivitetshanteraren. UCMapi är ansvarig för att göra Outlook och Lync kommunicera för vissa funktioner. UCMapi har startats om 30 sekunder efter Lync startar. Om processen slutar svara eller på annat sätt hindras från att köras, misslyckas Outlook MAPI-anslutningen.

Som en sista utväg, reparera eller installera om Outlook 2010 och Lync 2010, och sedan logga ut och logga in igen till Lync 2010. Gör så här:
 1. Reparera Lync 2010 och Microsoft Office-installationer från Kontrollpanelen, och se om problemet är löst.
 2. Om reparation av Lync och Office inte löser problemet, göra en ny installation av Lync 2010 och Office i följande ordning:
  1. Avinstallera Office.
  2. Avinstallera Lync 2010.
  3. Installera om Office.
  4. Installera och konfigurera en Outlook-profil.
  5. Installera om Lync 2010.

MER INFORMATION

Dessa problem kan uppstå eftersom Lync, Outlook eller Lync-tillägget för Outlook-installationen är skadad och måste installeras.

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2787613 - Senaste granskning: den 31 maj 2013 - Revision: 6.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office Communications Online
Nyckelord: 
o365 o365e o365p o365a o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbgraphxlink o365m kbmt KB2787613 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2787613

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com