Ιστορικό συνομιλίας, καρτέλες επαφής, διαθεσιμότητας και εκτός γραφείου πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες όταν Lync αποτυγχάνει να συνδεθεί στο Exchange

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2787614 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να εισέλθετε στο Microsoft Lync Online χρησιμοποιώντας Microsoft Lync 2010 ή Microsoft Lync 2013 σε έναν υπολογιστή που εκτελεί το Microsoft Outlook, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα ζητήματα:

  Ιστορικό συνομιλίας
  • Ιστορικό συνομιλίας δεν αποθηκεύεται με το Outlook.
  • Καρτέλα "Ιστορικό συνομιλίας" είναι κενό στο Lync 2013.

  Καρτέλες επαφής του Office
  • Καρτέλες επαφής εμφανίζονται λανθασμένες πληροφορίες ή τίποτα καθόλου.
  • Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ή πληροφορίες διαθεσιμότητας σε καρτέλες επαφής.
  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε ή να προβάλετε καρτέλες επαφής.

  Ειδοποιήσεις
  • Εκτός γραφείου, δεν εμφανίζονται μηνύματα.
  • Δεν μπορείτε να λάβετε ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φωνής.
  • Δεν μπορείτε να λάβετε ειδοποιήσεις που λείπουν από τη συνομιλία.

Του προγράμματος-πελάτη Lync, μπορείτε mayreceive ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
 • Lync δεν μπορεί να συνδεθεί με το διακομιστή του Exchange. Lync θα επιχειρήσει να προσπαθήσει ξανά τη σύνδεση. Ιστορικό, φωνητικού ταχυδρομείου και δυνατότητες που σχετίζονται με το Outlook δεν θα είναι διαθέσιμες.
 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση σε υπηρεσίες Web του Exchange για να ανακτήσετε το ημερολόγιο και Out of Office πληροφορίες.
 • Lync βρίσκεται στη διαδικασία καθορισμού της θέσης των υπηρεσιών Web του Exchange. Αυτή η διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει μερικά λεπτά.
 • Lync αντιμετωπίζει προβλήματα σύνδεσης με το διακομιστή του Exchange. Lync θα προσπαθήσει να επιδιορθώσετε τη σύνδεση μέχρι να επανέρχεται πλήρως. Ιστορικό, φωνητικού ταχυδρομείου, καθώς και δυνατότητες που σχετίζονται με το Outlook μπορεί να είναι διαθέσιμη ή έχει λήξει, μέχρι να αποκατασταθεί η σύνδεση.

ΛΎΣΗ

Λύσεις για τους χρήστες του Lync Online

Χρησιμοποιείτε το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα-πελάτης Lync;

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα-πελάτης Lync. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Το Outlook εκτελείται και να ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιεί το σωστό προφίλ;

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Για καλύτερα αποτελέσματα, προσθέστε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange στο Outlook και στη συνέχεια να το ορίσετε ως προεπιλεγμένο προφίλ αλληλογραφίας. Συνήθως, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange και του Lync είσοδος διεύθυνση σας θα είναι το ίδιο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις αυτά μπορεί να είναι διαφορετική. Για βοήθεια σχετικά με τη ρύθμιση παραμέτρων του προφίλ σας στο Outlook ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας ή μεταβείτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2436962Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Παρουσιάστηκε πρόβλημα στη σύνδεση με το Microsoft Office Outlook" όταν εισέρχεστε στο Lync Online
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Είναι Lync Ανακαλύπτοντας το σωστό διακομιστή του Exchange;

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
 1. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ctrl, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο του Lync στην περιοχή ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Πληροφορίες ρύθμισης παραμέτρων. Αναζητήστε τη ρύθμιση Exchange Web Services(EWS) σε EWS εξωτερική διεύθυνση URL.
 2. Χρησιμοποιήστε την τιμή που θα βρεθεί στη ρύθμιση EWS εξωτερική διεύθυνση URL και, στη συνέχεια, αλλάξτε το ώστε να τελειώνει με Exchange.asmx. Για παράδειγμα:
  1. Προεπιλεγμένη EWS εξωτερική διεύθυνση URL: https://mail.outlook.com/EWS/Exchange.asmx/WSSecurity
  2. Αλλάξει EWS εξωτερική διεύθυνση URL: https://mail.outlook.com/EWS/Exchange.asmx
 3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση του τροποποιημένου EWS εξωτερική διεύθυνση URLσε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας γραμματοκιβώτιο του Exchange. Θα πρέπει να δείτε το έγγραφο EWS XML εμφανίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης του web, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Αυτό δηλώνει ότι EWS είναι δυνατή και ότι δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τα θέματα. Εάν δεν εμφανίζεται στη σελίδα ή εάν είστε δεν επιτρέπεται η πρόσβαση, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής σας.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης του εγγράφου EWS XML

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Θα εισάγετε τα σωστά πιστοποιητικά για να συνδεθείτε με το Exchange;

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange και η εγγραφή σας Lync ηλεκτρονική διεύθυνση είναι ίδιες και συνήθως δεν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, πρέπει να σας ζητηθεί πρόσθετα πιστοποιητικά, μετά την είσοδό σας στο Lync. Ωστόσο, εάν Lync σάς δίνει τη δυνατότητα για πρόσθετα πιστοποιητικά για να συνδεθείτε με το Exchange, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα διαπιστευτήρια για τη σύνδεση με Exchangeinstead από τα διαπιστευτήριά σας για να εισέλθετε στο Lync Online.

Εάν δεν έχουν αποδεχθεί τα διαπιστευτήριά σας και σας ζητείται συνεχώς για πιστοποιήσεις σύνδεσης, ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft followingMicrosoft:
2298541Ερωτηθείτε επανειλημμένα πιστοποιήσεις του Exchange μετά την είσοδό σας στο Lync
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Το Outlook μπορεί να συνδεθείτε στην υπηρεσία διαθεσιμότητας σε EWS;

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
 1. Ανοίξτε μια γραμμή εντολών. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε cmd, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο Enter.
 2. Μεταβείτε στο φάκελο εγκατάστασης του Outlook:
  • Microsoft Office 2013: C:\Program Files\Microsoft Office 15\root\office15
  • Microsoft Office 2010: C:\Program Files\Microsoft Office\Office14
  • Microsoft Office 2007: C:\Program Files\Microsoft Office\Office12
 3. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.
  outlook.exe /cleanfreebusy
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Είναι ακριβής ώρα του συστήματός σας;

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν ο χρόνος στον υπολογιστή σας διαφέρει από το χρόνο στο οποίο προσπαθείτε να συνδεθείτε στο διακομιστή, ενδέχεται να αποτύχει η προσπάθειά σας να εισέλθετε. Ορίστε την ώρα του υπολογιστή σας κοντά σε σωστή τοπική ώρα όσο το δυνατόν.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed


Λύσεις για Lync Online διαχειριστές στο Office 365

Πού βρίσκονται τα γραμματοκιβώτια των χρηστών;

Πολλές από τις απαιτήσεις ανάπτυξης της ολοκλήρωσης του Exchange και Lync εξαρτώνται από όπου βρίσκεται το γραμματοκιβώτιο του χρήστη.

Τα ακόλουθα άρθρα την κάλυψη των αναγκών ανάπτυξης. Αυτά περιλαμβάνουν τη ρύθμιση παραμέτρων DNS, ρύθμισης παραμέτρων του Exchange Server και ρύθμιση παραμέτρων του διακομιστή Lync.

Είναι το τμήμα χρήστη ενός οργανισμού Exchange Server εσωτερικής εγκατάστασης ή στον Office 365 Exchange Online;
 • Εάν το γραμματοκιβώτιο του χρήστη βρίσκεται στο Exchange Online, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2614242Με τον τρόπο ενσωμάτωσης 2013 διακομιστή Exchange Lync διακομιστή 2013, ηλεκτρονική Lync ή μια ανάπτυξη υβριδική 2013 διακομιστή Lync
 • Εάν το γραμματοκιβώτιο του χρήστη είναι συνδέονται σε πολλά δίκτυα σε ένα διακομιστή Exchange εσωτερικής εγκατάστασης, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2614614Με τον τρόπο ενσωμάτωσης Exchange Online Lync Online, 2013 διακομιστή Lync ή μια ανάπτυξη υβριδική 2013 διακομιστή Lync

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτά τα ζητήματα παρουσιάζονται όταν Lync δεν μπορεί να προσδιορίσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη, δεν μπορεί να εντοπίσει το χρήστη Exchange server ή δεν μπορεί να συνδεθεί στο διακομιστή Exchange του χρήστη.

Όταν ο υπολογιστής-πελάτης Lync προσπαθεί να εντοπίσει το διακομιστή του Exchange του χρήστη Lync Online, ο υπολογιστής-πελάτης Lync αναφέρεται το χαρακτηριστικό της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory WindowsEmailAddress(ή το χαρακτηριστικό ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΊΑΣ). Lync προσπαθεί, στη συνέχεια, να συνδεθείτε με το διακομιστή Exchange μέσω της διαδικασίας του αυτόματου εντοπισμού, χρησιμοποιώντας το επίθημα τομέα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο χαρακτηριστικόWindowsEmailAddress AD. Εάν ο χρήστης Lync Online δεν έχει ένα γραμματοκιβώτιο του Exchange Online ή αν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά δεν είναι να συγχρονιστεί από εσωτερικής εγκατάστασης, θα αποτύχει με Lync της ενοποίησης του Exchange.

Αφού Lync καθορίζει πού είναι για τον Exchange server, χρησιμοποιεί αυτόματου εντοπισμού για να βρείτε το διακομιστή γραμματοκιβωτίου του χρήστη και να συνδεθείτε σε αυτό. Εάν η υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού σε οποιονδήποτε διακομιστή Exchange που βρίσκεται το γραμματοκιβώτιο του χρήστη δεν είναι διαθέσιμη, αποτυγχάνει η ενοποίηση Exchange και Lync.

Μόλις Lync έχει το σωστό γραμματοκιβώτιο διακομιστή για να συνδεθείτε με, προσπαθεί να πραγματοποιήσει έλεγχο ταυτότητας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του χρήστη Lync Online πρώτα. Εάν αποτύχουν αυτές τις πιστοποιήσεις, Lync ζητά πιστοποιήσεις Αφού εισέλθετε. Εάν έχουν καταχωρηθεί εσφαλμένα διαπιστευτήρια ή ο χρήστης κάνει κλικ στο κουμπί "Άκυρο", η ενοποίηση Exchange και Lync αποτυγχάνει.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2787614 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 11.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365a o365022013 o365m kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2787614 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2787614

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com